ΚΑΒΑΛΑ

Ολοι επιποδός για την ενημέρωση των καβαλιωτών κατά του LNG

Στο Τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ στο κέντρο της Καβάλας βρίσκεκται εδώ και αρκετές ημέρες η συντονιστική επιτροπή κατά του LNG ώστε να οι πολίτες να ενημερωθούν για το τι σημαίνει η εγκατάσταση του πλωτού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου στον κόλπο της Καβάλας, καθώς και για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου.

Οπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρος Βασιλειάδης, οι συσκέψεις με φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ στόχος είναι να δοθεί μία ηχηρή απάντηση για όσα σχεδιάζονται για την περιοχή της Καβάλας.

Ο Γραμματές της Τ.Ο. του ΚΚΕ Καβάλας Βασίλης Καταπόδης τόνισε πως η εναντίωση στο LNG πρέπει να έχει τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Παράλληλα στην εκπομπή ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ και στον Γιάννη Χατζηεμμανουήλ φιλοξενήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Ιωαννίδης , ο οποίος τόνισε οτι το συλλαλητήριο για το LNG στις 3/7 ,ειναι η απαρχή ωστε με την Αλεξανδουπολη να γινει συνεργασία ανάμεσα στις δυο περιοχές και να αντιδράσουν για τις εγκαταστάσεις.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version