ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι | Γιατί να διαλέξουμε ντόπια κρέατα

Στην τελική ευθεία έχουμε περάσει πλέον για τον εορτασμό των γιορτών του Πάσχα και όλοι σχεδιάζουν την «στελέχωση» του γιορτινού τους τραπεζιού, ιδίως για την Κυριακή του Πάσχα όπου και γίνεται παραδοσιακά το μεγάλο φαγοπότι. Σε αυτό το φαγοπότι λοιπόν περίοπτη θέση έχει ο παραδοσιακός οβελίας, το σούβλισμα δηλαδή αρνιού ή κατσικιού αλλά και τα κρεατικά παρελκόμενα όπως κοντοσούβλια και κοκορέτσια που απαιτούν και τις ανάλογες γνώσεις για την παρασκευή τους. Εμείς ζητήσαμε την άποψη ενός ειδικού για το τι κρέατα προτιμώνται αυτή την εποχή, που θα κινηθούν οι τιμές και κυρίως γιατί να προτιμήσουμε ντόπια και εγχώρια κρέατα σε σχέση με τα αμφιβόλου προέλευσης ή ακόμη και ελληνοποιημένα κρέατα από το εξωτερικό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version