Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξανθόπουλος | Απόλυτα δικαιωμένος με την πρόταση μου για τα ανταποδοτικά τέλη

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε ο Επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία για την Καβάλα :

Απόλυτα δικαιωμένος είμαι με τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων 2ου τριμήνου 2021 και τη συζήτησή τους στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Από τα στοιχεία προκύπτει πως συγκριτικά με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο ο Δήμος Καβάλας εισπράττει επιπλέον 1.600.000,00 ευρώ.

Θα έχουν το κουράγιο ο Δήμαρχος, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοί του, Προμούσας, Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Παπάς, οι εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια, που με κατηγορούσαν με τρόπο σκαιότατο χωρίς ποτέ να μου δώσουν τη δυνατότητα να απαντήσω, να ζητήσουν συγγνώμη από τους Καβαλιώτες επειδή τους χαράτσωναν αναιτιολόγητα το έτος 2020;

Θα απολογηθούν οι λιγόψυχοι της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου που φοβούμενοι μην κεφαλαιοποιήσω τα οποιαδήποτε πολιτικά οφέλη, προτίμησαν να συνταχθούν με τη φορομπηχτική πρόταση του κυρίου Μουριάδη;

Είμαι βέβαιος ότι οι Καβαλιώτες δεν θα ξεχάσουν αυτούς που μάχονται για τα συμφέροντά τους ανυστερόβουλα, χωρίς πολιτικάντικες τακτικές και έχουν ως στόχο τα δικά τους συμφέροντα και μόνο.

Επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου να αδικώ κανέναν θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω ονομαστικά την Αναστασία Ιωσηφίδου, για το γεγονός πως είχε το σθένος να προσβάλει τη λανθασμένη όπως αποδείχθηκε απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην επιτροπή του άρθρου 152.

Κλείνω προειδοποιώντας το δήμαρχο Θεόδωρο Μουριάδη και τον Αντιδήμαρχό του Ιωάννη Προμούσα πως θα έχω διαρκώς την προσοχή μου στραμένη στην οικονομική τους διαχείριση, επειδή το επόμενο διάστημα θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να ρίξουν τα οικονομικά του Δήμου στα βράχια.

Για την δημοτική παράταξη Συνεργασία Για την Καβάλα

Ξανθόπουλος Νικόλαος

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με την Υπουργό Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας του Λιβάνου

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση την  Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, με την Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Υπουργό Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας του Λιβάνου κ. Ζέινα Ακάρ (Zeina Akar), στο πλαίσιο επισκέψεως που πραγματοποιεί στη χώρα μας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο Υπουργός εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Ελλάδας προς τον Λίβανο, υπογραμμίζοντας ότι από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Αμύνης θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια προς τις Λιβανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Συμφωνήθηκε η περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας, καθώς επίσης η συνεργασία με χώρες της ευρύτερης περιοχής για την προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στην βάση του Διεθνούς Δικαίου και της αρχής της καλής γειτονίας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για το 2019

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα «πόθεν έσχες» των εκλεγμένων σε Κοινοβούλιο και Αυτοδιοίκηση αλλά και των βουλευτών και δημάρχων. Οι δηλώσεις αφορούν στοιχεία που υπέβαλαν οι πολιτικοί το 2020 για την οικονομική χρήση του 2019.

 

                                                                                                                                 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει μεγαλύτερα έσοδα (70 χιλ)  ο Γιάννης Πασχαλίδης (52 χιλ)  ο Μακάριος Λαζαρίδης ( 42 χιλ) και η Τάνια Ελευθεριάδου (42 χιλ).  Τις περισσότερες μετοχές (30 χιλ) και τις υψηλότερες καταθέσεις (272 χιλ) έχει ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο βουλευτής με τα περισσότερα ακίνητα είναι ο Γιάννης Πασχαλίδης (29) ενώ τη μεγαλύτερη οφειλή σε δάνειο εμφανίζει ο Μακάριος Λαζαρίδης (86 χιλ.) και τη μικρότερη ο Γιάννης Πασχαλίδης (7,5 χιλ).

                               

                                                                                                                            ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μεταξύ των αυτοδιοικητικών, τα μεγαλύτερα έσοδα εμφανίζουν ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος (86 χιλ), και ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης (71 χιλ).  Τα μικρότερα έσοδα εμφανίζουν ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης (19 χιλ), ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης (29 χιλ.). Τις περισσότερες μετοχές διαθέτουν οι Χρήστος Μέτιος ενώ μηδενικές μετοχές εμφανίζουν οι Θόδωρος Μουριάδης, Σάββας Μιχαηλίδης, Λευτέρης Κυριακίδης. Τις μεγαλύτερες καταθέσεις εμφανίζουν ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης (σχεδόν 900 χιλ. €) και ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης (σχεδόν 180 χιλ. €).  Τα περισσότερα ακίνητα διαθέτει ο Φίλιππος Αναστασιάδης (48) και τα λιγότερα ο Θόδωρος Μουριάδης (1). Τα περισσότερα αυτοκίνητα διαθέτει ο Σάββας Μιχαηλίδης (5) και τα λιγότερα ο Θόδωρος Μουριάδης (1) και ο Λευτέρης Κυριακίδης (1).  Το μεγαλύτερο υπόλοιπο δανείου εμφανίζει ο Σάββας Μιχαηλίδης (180 χιλ. €).

 

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πασχαλίδης | Έκανα ότι μπορούσα για να επαναλειτουργήσει το πάρκινγκ “Ροδόπη”

Απαντήσεις στην αιχμηρή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών αυτοκινήτων (διαβάστε εδώ) έδωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Γιάννης Πασχαλίδης.

Όπως τόνισε ο κ. Πασχαλίδης ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να επαναλειτουργήσει το πάρκινγκ “Ροδόπη” και μαζί με τον βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ έφεραν αυτή την τροπολογία άμεσα για ψήφιση στην βουλή.

Έκρινε μάλιστα ως αβάσιμα τα λεγόμενα περί “φωτογραφικής διάταξης” από πλευράς της πανελλήνιας ένωσης ενώ έκανε λόγο ότι αυτή η διάταξη εφαρμόζεται ήδη σε πάρκινγκ της Αθήνας και της Πάτρας. Απλά η τροπολογία συμπεριέλαβε μέσα σε αυτήν τα πάρκινγκ Καβάλας και Κέρκυρας.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: