ΚΑΒΑΛΑ

Ν.Παναγιωτόπουλος | Η Ουκρανική κρίση δεν οδεύει προς γρήγορη εκτόνωση

Η Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας και οι ΔΗΜ.ΤΟ. Καβάλας, Θάσου, Νέστου και Παγγαίου της Νέας Δημοκρατίας, διοργάνωσαν στο ξενοδοχείο LYCY στην Καβάλα παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου εκδήλωση με θέμα την «Η Ενεργειακή Κρίση και η Άμυνα της Χώρας». Στην ομιλία του ο υπουργός αναφέρθηκε στο σχέδιο Αμυντικού Εξοπλισμού της χώρας το οποίο όπως τόνισε έπρεπε να “τρέξει” με ταχύτατους ρυθμούς, λόγω των κρίσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία τρία χρόνια έπρεπε να καλύψουμε το αμυντικό σχέδιο εξοπλισμού της  χώρας μας καθώς αυτό είχε ατονήσει, οι κρίσεις όμως που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ήταν πολλές, ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ενώ τόνισε πως, «Ο κόσμος είναι απρόβλεπτος και σκοτεινός, οι κρίσεις αλλεπάλληλες και παράλληλες.

Ξεκινήσαμε με την υγειονομική κρίση την γεωπολιτική κρίση και λόγο μιας συμπεριφοράς που έχει αναθεωρητικά στοιχεία αλλά και με τις πράξεις που εφαρμόστηκαν ήρθαμε σε μια άλλη κρίση» επεσήμανε.

«Ακόμα και αν γίνει μια προσπάθεια γεωπολιτικών συζητήσεων αυτή η ενεργειακή κρίση παρασύρει όλες τις υπόλοιπες μορφές ενέργειας άλλωστε η κρίση μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας σίγουρα δεν οδεύει προς γρήγορη εκτόνωση» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version