ΕΚΛΟΓΕΣ

Ν. Καβάλας | Δραστηριότητες υποψηφίων βουλευτών και στελεχών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Μετά την  κεντρική εκδήλωση της Καβάλας, με ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συνέχισαν τις επισκέψεις, αρχής γενομένης την Κυριακή το πρωί από την Θάσο.

Στον Πρίνο υπήρξε συνάντηση του κλιμακίου με αντιπροσωπευτική ομάδα φορέων και  πολιτών από όλο το νησί.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, χωρίς προβλήματα συνοχής και με πίστη για καλύτερη παρουσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην εκλογική διαδικασία. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει λόγω της παρουσίας αρκετών, παλαιών αλλά και νέων στελεχών ,που τα τελευταία χρόνια είτε είχαν αδρανοποιηθεί είτε είχαν επιλέξει άλλους πολιτικούς χώρους.

Τον λόγο πήραν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές καθώς και τοπικά στελέχη του νησιού. καθώς συζητήθηκαν και οργανωτικά θέματα, παρουσία και του Γραμματέα της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Ιορδάνη Χοροζίδη.

Το απόγευμα το ίδιο κλιμάκιο επισκέφτηκε την Χρυσούπολη όπου και εκεί το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, με  τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που πιστεύουν στο δημοκρατικό σοσιαλισμό και στην αναγέννηση της χώρας, να επιβεβαιώνουν  την πίστη τους για κοινό αγώνα.

Ήταν χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις τόσο των υποψηφίων βουλευτών όσο και των γραμματέων των δυο Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, Ιορδάνη Χοροζίδη και Κυριάκου Κελίδη

Την συγκέντρωση χαιρέτησαν, ο νυν Δήμαρχος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος και οι πρώην δήμαρχοι Μιλτιάδης Πασαλίδης και Στέργιος Γκουλφάς.

Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν με έντονους ρυθμούς και τις επόμενες μέρες.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version