ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ν.Δ | Συμπληρώθηκε το παζλ, “κλείδωσε” η υποψηφιότητα Μέτιου στην ΑΜ-Θ

Συμπληρώθηκε το παζλ με τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, στις οποίες η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να δώσει χαρακτήρα μετωπικής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που γνωρίζουν τις συζητήσεις στα ενδότερα της Πειραιώς, οριστικοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες η απόφαση της Πειραιώς να λάβει το χρίσμα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Ρένα Δούρου που όλα δείχνουν ότι θα κατέλθει εκ νέου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κλειδωμένες», επίσης, θεωρούνται από τις ίδιες πηγές οι υποψηφιότητες και στις υπόλοιπες περιφέρειες και οι επίσημες ανακοινώσεις επίκεινται τις προσεχείς ημέρες, αν και δεν αποκλείεται να γίνουν τμηματικά, με επιτόπιες επισκέψεις της γαλάζιας ηγεσίας, ιδίως εκεί που οι υποψήφιοι είναι νέοι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδος κατά την περιοδεία του στην Άρτα και στην Πρέβεζα ότι θα στηριχθούν εκ νέου οι έξι εν ενεργεία περιφερειάρχες που πρόσκεινται στη γαλάζια παράταξη και προτίθενται να διεκδικήσουν εκ νέου την εκλογή τους.

Πρόκειται για τους:

Απόστολο Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία,
Χρήστο Μέτιο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία,
Αλέξανδρο Καχριμάνη στην Ήπειρο,
Γιώργο Χατζημάρκο στο Νότιο Αιγαίο, και
Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version