ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ντ. Κλειτσιώτης | Αν αλλάξει πλάνο η ΔΕΠΑ, το ξανασυζητάμε…

Με την θέση της κοινωνίας της Καβάλας φαίνεται να τάσσεται πλέον ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης πλωτής μονάδας LNGστον κόλπο της Καβάλας.

Ξεκαθάρισε πως τίποτα δε μπορεί να γίνει αν δε το θέλει η τοπική κοινωνία επιμένοντας πως η ΔΕΠΑ βλέπει τις αντιδράσεις και τις λαμβάνει υπόψιν της στις αποφάσεις της. Προς το παρόν ωστόσο δεν έχει βγει προς τα έξω κάποια εναλλακτική προταση για την χωροθέτηση του LNGμε τον κ. Κλειτσιώτη να υπογραμμίζει πως αν η ΔΕΠΑ σκεφτεί άλλη χωροθέτηση ίσως και οι φορείς να ξαναμπούν σε συζήτηση με την εταιρία προς όφελος της Καβάλας.

Υπενθυμίζεται πως αύριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο Πανκαβαλιώτικο συλλαλητήριο κατά της εγκατάστασης του LNGστον κόλπο της Καβάλας με την συμμετοχή όλων των φορέων πολιτικών επιστημονικών και πολιτιστικών αλλά και χιλιάδων Καβαλιωτών πολιτών. Για το λόγο αυτό την ώρα του συλλαλητηρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα της πόλης αλλά και τα εστιατόρια και καφέ μπαρ.

Παράλληλα Δείτε απόψε στις 23:00 παραμονή του συλλαλητηρίου για το LNG, στις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με τον Γιάννη Χατζηεμμανουήλ, μία συζήτηση με τα υπέρ και τα κατά απο επιστήμονες και πολιτικούς. Καλεσμένοι ο καθηγητής ΤΕΙ Αχιλλέας Χριστοφορίδης, Δημήτρης Εμμανουηλιδης ,ΚΩΣΤΑΣ Αντωνιαδης ,Μακης Παπαδόπουλος,Χριστόδουλος Μιχαλακης και Ηλιας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version