ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικητής στο ντέρμπι «δικεφάλων» ο ΠΑΟΚ, 3-1 την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι των «δικεφάλων», για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή στην Τούμπα με 3-1 της ΑΕΚ, κάνοντας ιδανική εκκίνηση στο μίνι πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκαρσία ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος πετύχε δύο τέρματα (3′, 89′), με τον Σβιντέρσκι να σκοράρει κι αυτός (46′), δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία είχε ισοφαριστεί από τον Ολιβέιρα στο 45΄.

Με αυτό το «τρίποντο» ο δικέφαλος του Βορρά έφτασε τους 50 βαθμούς και προσπέρασε την «Ένωση», που έμεινε στους 48, με τους «ασπρόμαυρους» πλέον να είναι στο -1 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Άρη, ο οποίος νωρίτερα ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, καθώς με τις επεμβάσεις του δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1

Γκολ: 3′, 89′ Α. Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), 45′ Ολιβέιρα (ΑΕΚ), 46′ Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Ροντρίγκο (ΠΑΟΚ), Σβαμπ (ΠΑΟΚ), Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Σάκχοφ (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Μπάμπα, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ζίβοκοβιτς, Τζόλης (68′ Μουργκ), Σβιντέρσκι (75′ Κρμέντσικ)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης – Μπακάκης (81΄Νταντσένκο), Σβάρνας, Λάτσι, Λόπες – Σιμάνσκι (58′ Σάκχοφ), Κρίστισιτς (81΄Κοσίδης), Γκαρσία, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ (68′ Αλμπάνης)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version