BUSINESS-STORIES

Νέο κατάστημα Public | Υπογράφηκε η σύμβαση με το Επιμελητήριο Καβάλας

Την Πέμπτη το πρωί στο Επιμελητήριο Καβάλας ο πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης, ο διευθυντής του καταστήματος Puplic στην Καβάλα και ο δικηγόρος εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Πάπαρης, συναντήθηκαν και υπέγραψαν την σύμβαση συνεργασίας των δύο πλευρών για το ισόγειο κατάστημα του Επιμελητηρίου.

Όπως έγινε γνωστό το Επιμελητήριο με βάση το περιεχόμενο της σύμβασης, οφείλει να παραδώσει στο κατάστημα Public, ένα μεγάλο μέρος του κτηρίου του, στο κέντρο της πόλης, στις 30 Σεπτεμβρίου. Στην παραχώρηση περιλαμβάνεται το υπόγειο, το ισόγειο και ο πρώτος όροφος, τα οποία θα ανήκουν στο κατάστημα από 30 Σεπτεμβρίου. Υπολογίζεται ότι σύντομα θα προετοιμάσει τη λειτουργία του, η οποία υπολογίζεται να γίνει πριν την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, πιθανότατα αρχές ή μέσα Νοεμβρίου.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε μετά από πολύ καιρό και διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, ενώ μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη τα πραγματοποιηθούν εργασίες κυρίως στο υπόγειο του κτηρίου.

Οι εργασίες θα γίνουν από την τοπική εταιρεία «Δρόμων» του Στέφανου Ιωσηφίδη.

Σύμφωνα με τα σχέδια του καταστήματος Public, η επικοινωνία του υπογείου, του ισογείου και του πρώτου ορόφου θα γίνεται και με εσωτερικό ασανσέρ. Οι δε υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Καβάλας θα μεταφερθούν και θα λειτουργούν κανονικά στο 2ο όροφο του ίδιου κτηρίου.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version