ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νέος επενδυτής, νέο ξεκίνημα για τα Λουτρά των Ελευθερών

Με την υπογραφή της σύμβασης χθες το μεσημέρι, αρχίζει μια νέα προσπάθεια προερχόμενη από τον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν τα πολυβασανισμένα Λουτρά των Ελευθερών.

Οι εμπλεκόμενοι στις χρονοβόρες αλλά διαφανείς διαδικασίες που προηγήθηκαν, είναι έτοιμοι να δηλώσουν τη σιγουριά τους για την υλοποίηση της επένδυσης. Είναι έτοιμοι να δείξουν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στον επενδυτή μα δεν το κάνουν. Είναι επιφυλακτικοί, ουσιαστικά προσεκτικοί αφού υπάρχει κακό προηγούμενο.

Το χαμόγελο ωστόσο της οικογένειας Χαρακίδη, η παρουσία της χθες στην υπογραφή της σύμβασης, το γεγονός ότι είναι μια γνωστή οικογένεια της γειτονικής Δράμας δείχνει ότι τούτη την φορά τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε όλοι θα έχουν κέρδος.

Τα Λουτρά παραχωρήθηκαν για 35 χρόνια. Ο Νίκος Χαρακίδης (πρόεδρος της εταιρίας που υπέγραψε τη μίσθωση με την Εργοανάπτυξη) είναι ήδη σε δράση προκειμένου να ξεπεράσει γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα. Αισιοδοξεί ως προς τις άδειες, προετοιμάζει βήματα μικρά αλλά και σταθερά. Ξέρει ότι μόνο έτσι θα πετύχει τον στόχο του.

Σε 3 χρόνια φαίνεται να υπόσχεται την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων, τις οποίες άμεσα θα προφυλάξει με περίφραξη. Όλα δείχνουν ότι αρχικά θα συντηρήσει, θα ανακαινίσει τα υφιστάμενα κτίρια και μετά θα επιδιώξει την κατασκευή νέων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version