ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μια μεγάλη “Χριστούγεννιατικη” αγκαλιά από την Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη

Το Νομικό Πρόσωπο της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καβάλας Καβάλας και ο Πρόεδρος κ. Φιλήμων Ξουλογης αλλά και όλο το Δ. Σ. του Νομικού Προσώπου για ακόμη μία φορά στηρίζουν και αυτά τα Χριστούγεννα αυτούς που έχουν την ανάγκη όλων μας!

 

Για ακόμη μια φορά οι Καβαλιώτες στήριξαν την μεγάλη προσπάθεια και συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός δεμάτων για να δοθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αλλά και στην Κιβωτό.

Ο κ. Πρόεδρος τονίζει στο enanews.gr,ό,τι για ακόμη οι Καβαλιώτες αποδεικνύουν τον φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα παρά τις δύσκολες στιγμές που ζουν καθημερινά με την πανδημία αλλά και τις ανατιμήσεις. Τονίζει χαρακτηριστικά” Ένα μεγάλο ευχαριστώ” χρωστούμε “στους Καβαλιώτες και συνδημότες μας που στηρίζουν τις δράσεις μας και καταλαβαίνουν το πόσο σημαντικό είναι αυτές τις ημέρες να βοηθούμε λίγο παραπάνω παιδικές ψυχές… Όλο το Δ. Σ. του Νομικού Προσώπου τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη αλλά και πού είναι συνοδοιπόροι σ αυτή την προσπάθειά μας… ”

 

Οι ευχές ωστόσο από όλους μας τόνισε ο κ. Ξουλόγης είναι το 2022 να φέρει υγεία σε όλους αλλά και φυσικά να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και να λήξει η πανδημία,ενώ η γραμματέας του Νομικού προσώπου κα.Σισσυ Μιάρη ευχήθηκε να μην θυμόμαστε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη μόνο τα Χριστούγεννα αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version