ΚΑΒΑΛΑ

Μητρόπουλος | Στασιμότητα στα Παλιά Δικαστήρια γιατί ο Δήμος Καβάλας δεν θέλει παραχώρηση του κτιρίου στο ΔΙΠΑΕ

Για την στασιμότητα στο θέμα της αξιοποίησης του παλιού Δικαστικού Μεγάρου Καβάλας μίλησε ο Αντιπρύτανης του ΔΙΠΑΕ Καβάλας Θανάσης Μητρόπουλος.

Το ΔΙΠΑΕ Καβάλας έχει καταθέσει εδώ και περίπου 3 χρόνια ολοκληρωμένη μελέτη προς την ΕΤΑΔ η οποία ωστόσο δεν έχει προχωρήσει ούτε στο ελάχιστο (διαβάστε σχετικά εδώ)

Όπως εξήγησε ο κ. Μητρόπουλος στο enanews.gr :

“Υπαρχει μια αντιθετη αποψη. Εμφανιζεται ο δημος να μην θελει να αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο κτίριο από το ΔΙΠΑΕ. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται η ΕΤΑΔ. Δεν είναι αντικείμενο για να γίνει κατάστημα λιανικών πωλήσεων ή οτιδήποτε άλλο το συγκεκριμένο κτίριο. Θα πρέπει να τιμηθεί με τον αντίστοιχο τρόπο που πρέπει να τιμηθεί. Εμείς εδώ και 3 χρόνια έχουμε καταθέσει επίσημη μελέτη στην ΕΤΑΔ και θέλουμε να είναι ένα σημείο αναφοράς μέσα στην πόλη της Καβάλας. Πράγματι εμείς το κτίριο δεν το θέλουμε μόνο για εμάς αλλά μπορούμε να το μοιραστούμε και με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας Στόχος φυσικά είναι να τιμηθεί το κτίριο όπως του αρμόζει να τιμηθεί και όχι να μετατραπεί σε έναν χώρο γενικότερης εκμετάλλευσης.”

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version