ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης | «Κερδίζουμε το στοίχημα για ποιοτικότερες υπηρεσίες Υγείας»

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Σε συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση, ενημερώθηκε για τις συνθήκες λειτουργίας του Νοσοκομείου, ενώ συζήτησε για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις δυνατότητες και προοπτικές για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο κ. Λαζαρίδης συνομίλησε με εργαζόμενους από το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την
προσφορά τους, καθώς και με ασθενείς και συνοδούς τους.

Αμέσως μετά, έκανε την εξής δήλωση:
«Επισκέφθηκα σήμερα, για μία ακόμη φορά, το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, δυόμισι χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Είχα μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με τη Διοίκηση και το προσωπικό, στους οποίους εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για όλα όσα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Πολλά έχουν γίνει κατά την τελευταία τριετία, το Σύστημα Υγείας έχει ενισχυθεί σημαντικά και δεν θα σταματήσουμε να το στηρίζουμε με τις δυνατότητες πουέχουμε.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version