ΕΚΛΟΓΕΣ

Κώστας Στούπος – Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στη Χίο το 1966 από τους Γεώργιο και Βαρβάρα.

Τελείωσα το γενικό λύκειο Καλαμωτής Χίου και τον Φεβρουάριο του 1987 ξεκίνησα το Τ.Ε.Ι. Καβάλας,τμήμα λογιστικής όπου και αποφοίτησα παίρνοντας το πτυχίο μου τον Μάιο του 1991.Αφού εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις τον Αύγουστο του 1992 παντρεύτηκα με την Παναγιώτα Ελευθερίου (αποκτήσαμε 2 παιδιά την Βαρβάρα Στούπου και τον Αναστάσιο -Γεώργιο Στούπο) και διαμένουμε απο τότε στην Καβάλα έως σήμερα εξασκώντας το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία λογιστή επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 34.

Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια έπαιξα ποδόσφαιρο στις ομάδες Ηρακλή Καβαλάς,Ποσειδώνα Καβάλας,Χαλκερό,Βύρωνα Καβάλας,Καλλιράχη Θάσου και Πρίνο Θάσου.

Διατέλεσα μέλος του Δ.Σ.  του παιδικού σταθμού Ποταμουδίων Καβάλας 2 χρόνια τα έτη 1997,1998.

Διατέλεσα μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδος Κεραυνός Καλλιράχης Θάσου τα έτη 2006-2011.

Από το 1993 έως σήμερα είμαι ο λογιστής της μεγάλης  ποδοσφαιρικής ομάδος της πόλης μας ΠΑΕ Καβάλας,γνωρίζοντας πολύ καλά το έργο μου όσοι ήταν και είναι κοντά στην ομάδα φίλαθλοι,μέλοι του Δ.Δ. κλπ.

Επίσης κατά τα έτη 2008-2012  διετέλεσα επίτροπος στην εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας Αγ.Νικολάου Σκάλας Καλλιράχης Θάσου.

Κατεβαίνω για πρώτη φορά ως υποψήφιος με τον συνδυασμό Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση του ανεξάρτητου συνδυασμού με επικεφαλή τον Βαγγέλη Παππά,έναν άνθρωπο με οράματα,οργανωτικότητα,προικισμένο στο να μπορεί να διοικεί,

κάτι που έχει αποδείξει περίτρανα στα πετρέλαια Καβάλας. Η ταύτιση των απόψεων μας  ως προς την σωστή οργάνωση και διοίκηση και η επιτακτική ανάγκη της χώρας για αλλαγές λόγω αυτού που βιώνουμε σαν χώρα ήταν αυτό που με έκανε να μην διστάσω να πώ να πάμε μαζί από τον Οκτώβριου του 2013 που με πήρε τηλέφωνο. Απο οτι γνωρίζω ήμουν απο τους πρώτους 5 που ενόχλησε για να δημιουργηθεί αυτός ο συνδυασμός και έτσι στις 14/12/2013 με ανακοίνωσε στους πρώτους 10 υποψήφιους στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού μας στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ.

Στον συνδυασμό μας δεν χωράνε κομματικές ταυτότητες, έχουμε την στήριξη απο διάφορους χώρους και ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά θα βάλουμε τις βάσεις για την δημιουργία νέων τοπικών κοινωνιών κάτι που ευχόμαστε όλοι μας πιστεύω, να γίνει σε ολόκληρη τη χώρα έξω απο κομματικούς μηχανισμούς και ταυτότητες γιατί τίποτα δεν έχει να χωρίσει κανένας με κανένα συνάνθρωπο του – γιατί αυτό το μεγάλο λάθος αριστεροί,δεξιοί ,κεντρώοι κλπ έφερε αυτό που σήμερα όλοι μας βιώνουμε- όλοι πρέπει να καταλάβουμε και να μην ξεχνάμε απο που ξεκινήσαμε και που πάμε.  Θέλουμε μέσα απο την ψυχή μας να ήμαστε εκείνοι που θα βάλουμε το πρώτο λιθαράκι σωστά και βάσιμα για να έρθει ξανά το χαμόγελο ι η αισιοδοξία,

η αγάπη,ο σεβασμός, η πίστη στον συνάνθρωπο μας,στην πατρίδα μας,στην οικογένεια,στην εκκλησία. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε οτι μένουμε στο οικόπεδο του Θεού – που είχε για τις διακοπές του  – την πλουσιότερη και την πιο ευλογημένη

χώρα του κόσμου και δυστυχώς η κακοδιαχείριση απο ανθρώπους που αντλούσαν υπερεξουσίες απο την ψήφο μας χωρίς να δώσουν ποτέ λόγο σε κανένα έφεραν αυτό που όλοι τώρα βιώνουμε.

Θα πω για μια ακόμα φορά και συγχωρέστε με δεν θέλω να παρεξηγηθώ απο κανένα η γεννιά των ανθρώπων που ειναι σήμερα άνω των 75 ετών ζωντανοί και αποβιώσαντες ήταν μια γενιά που ήταν κατά 90% τουλάχιστον αγράμματοι,δικαιολογημένα

αφού πέρασαν δύσκολα χρόνια και έπρεπε να κοιτάξουν πώς θα ζήσουν αυτοί και τα παιδιά που έφεραν στον κόσμο. Η δική μας η γενιά θέλω να πιστεύω οτι είναι μια γεννιά κατά 90% μορφωμένη έχοντας τουλάχιστον τελειώσει το λύκειο

και πιστεύω οτι είναι η γεννιά που πρέπει να εξαλείψει όλα τα κακώς κείμενα που υπήρχαν και υπάρχουν για να βάλει τα θεμέλια για μια άλλη κοινωνία που είναι το ελάχιστο που έχουμε ιερή υποχρέωση να κάνουμε για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γεννιές.

Θέλουμε την βοήθεια σας γιατί εσείς όλοι που θα μας τιμήσετε με την ψήφο σας θα μας δώσετε την δύναμη να υλοποιήσουμε αυτά που λέμε και πιστεύουμε. Θα μείνουμε για πάντα έτσι όπως μας γνωρίσατε και προσωπικά αν με εκλέξετε σας δίνω τον λόγο μου – άλλωστε και αυτό το κείμενο είναι ένα συμβόλαιο προς εσάς γιατί τα γραμμένα είναι αυτά που μένουν – οτι αν οι περισσότεροι απο εσάς που θα με ψηφίσετε μου ζητήσετε με όποιο τρόπο νομίζετε να παραιτηθώ γιατί δεν βλέπετε να γίνεται τίποτα απο όσα λέμε τώρα σας διαβεβαιώνω οτι θα το κάνω και θα παραιτηθώ.Δεν ήμαστε επαγγελματίες ούτε έχουμε σκοπό να γίνουμε,ήμαστε άνθρωποι όπως όλοι που είτε εκλεγούμε είτε όχι,πάλι την άλλη μέρα θα ήμαστε στη δουλειά μας.

Σας ευχαριστώ απο καρδίας και αυτούς που γνωρίζω προσωπικά και αυτούς που δεν γνωρίζω.

Επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που κατεβαίνουν για πρώτη φορά και από αληθινή αγάπη και ζήλο για αυτόν τον τόπο, σε όλους τους συνδυασμούς -άλλωστε ότι κάνεις απο χόμπυ και ερασιτεχνικά το κάνεις καλύτερα από

επαγγελματία- αλλά ας με συγχωρέσουν κάποιοι,δεν θα ευχηθώ καλή επιτυχία σε συνδυασμούς που στηρίζονται απο αυτούς που έχουν την κύρια ευθύνη για αυτό που όλοι βιώνουμε.

Σας ευχαριστώ.

Καβαλα 9/5/2014

ΣΤΟΥΠΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version