ΚΑΒΑΛΑ

Κρυμμένοι Θησαυροί | Γνωριμία με το «Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου»

Η εκπομπή «Κρυμμένοι Θησαυροί» και το ENA channel, συναντούν μέσα από ένα μουσικό ταξίδι το «Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου» το οποίο εδρεύει στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου. Μέσα από την εκπομπή γίνεται μια μικρή μουσική ξενάγηση στη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική της χώρας μας αλλά και στην μουσική ορχήστρα «Παγγαιορείτες». Το «Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου» είναι ένα νέο, αναγνωρισμένο από το κράτος, Ωδείο, ενώ είναι η ιδανική επιλογή για κλασικές & σύγχρονες μουσικές σπουδές.

Η ιδέα για την δημιουργία του προέκυψε μέσα από την αγάπη και την καθημερινή επαφή της Βίβιαν Μπουγέλη αλλά και του Νίκου Μπογιάρη με τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής. Το σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου άλλωστε, είναι, αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτήριο από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού οι οποίοι έχουν και τον άμεσο έλεγχο όσον αφορά την διδακτική υλη τα προγράμματα, τους τίτλους σπουδών αλλά και την γενική εποπτεία του ωδείου.

Το διδακτικό προσωπικό από την πλευρά του είναι άρτια καταρτισμένο με πολύχρονη εμπειρία και ενεργό δράση στον τομέα της μουσικής διδασκαλίας. Από την πλευρά τους οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν Υψηλού επιπέδου σπουδές μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον με πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που αποκρίνονται στις  απαιτήσεις της σύγχρονης διδασκαλίας.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version