ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κρήτη: Οι σοκαριστικές περιγραφές των διασωστών στην κατολίσθηση που σκότωσε την τουρίστρια και ένα βίντεο που τρομάζει

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα είχε συμβεί αν ο βράχος είχε αποκολληθεί άλλη στιγμή όπου θα υπήρχε κόσμος στην ακτή της παραλίας

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης αλλά και η οικογένεια της 47χρονης γυναίκας που σκοτώθηκε όταν βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε ένα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, που έμενε η άτυχη γυναίκα.

Το παιδί της γυναίκας που καταπλακώθηκε επίσης, δεν κινδυνεύει, ωστόσο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο πατέρας της οικογένειας δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό αφού βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο. Η οικογένεια των τουριστών, όταν συνέβη το μοιραίο διένυε την τελευταία ημέρα των διακοπών τους στο νησί.

Συγκλονιστικές είναι επίσης και οι περιγραφές των διασωστών, οι οποίοι έσκαβαν με τα χέρια για να εντοπίσουν την γυναίκα, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε εμβρυακή στάση και χωρίς  χτυπήματα ή τραύματα. Εικάζεται ότι υπέστη ασφυξία από τα οικοδομικά υλικά της ταράτσας που κατέρρευσε και έπεσαν πάνω της.

Πηγή: in.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version