Quantcast
Connect with us

MEDIA

Κρέτσος | Μέσα στο 2017 η αδειοδότηση των καναλιών

Μέσα στο 2017 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, εκτιμά ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος. «Θα είναι προς το συμφέρον όλων, κράτους, επιχειρηματιών και πολιτών, να περάσουμε σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή».

Χαρακτηρίζει «λυπηρό» το γεγονός ότι η υφιστάμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν προστατεύει το μιντιακό τοπίο από τη δημιουργία τραστ, ενώ σημειώνει ότι η αδειοδότηση των καναλιών είναι ένα πρώτο βήμα για την προστασία των θέσεων εργασίας στα ΜΜΕ μαζί με το μητρώο των online media που λειτουργεί εδώ και έξι μήνες και το μητρώο περιφερειακού Τύπου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.

Αναφέρει ακόμη ότι η Πλατφόρμα Διάθεσης Διαφημιστικού Χρόνου θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ σε περίπου οκτώ μήνες εκτιμά πως θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία το barcode για τον έντυπο Τύπο προκειμένου να καταγράφονται με ακρίβεια οι κυκλοφορίες των εφημερίδων.

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en