ΘΑΣΟΣ

Κεραμωτή | Χιλιάδες επισκέπτες στις ουρές για να περάσουν στο νησί της Θάσου

Το αδιαχώρητο επικρατεί σήμερα από το πρωί στο λιμάνι της Κεραμωτής, όπου χιλιάδες επισκέπτες περιμένουν υπομονετικά στις ουρές για να περάσουν με τα φέρυ της γραμμής στο νησί της Θάσου για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Όπως τονίζουν ξενοδόχοι αλλά και αρμόδιοι φορείς του τουρισμού στο νησί, ίσως είναι η τελευταία ελπίδα για τον τουρισμό της Θάσου το συγκεκριμένο τριήμερο, ώστε να μετριαστούν κάπως οι τεράστιες φετινές απώλειες.

Αρκετοί είναι οι Έλληνες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως από την Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, κλπ, οι οποίοι βρίσκονται στο λιμάνι της Κεραμωτής και σκοπεύουν να περάσουν το τριήμερο στο νησί.

Πρέπει να τονιστεί ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πληρότητες είναι αρκετά χαμηλές όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού Πάρης Παρασχούδης.

Το τριήμερο αυτό παρά την μεγάλη σημερινή προσέλευση όπως επισημαίνεται, δεν θυμίζει σε τίποτα προηγούμενες χρονιές, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι οι ταξιδιώτες, αλλά και οι υπεύθυνοι των ακτοπλοϊκών γραμμών, κρατούν τις προβλεπόμενες από τον νόμο αποστάσεις αλλά και την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version