ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία ότι μετέφεραν ασθενή με covid με μαύρο φορτηγάκι στην Αλεξανδρούπολη

Ένα περιστατικό που προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια κατήγγειλε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ακροάτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Status 94.2 στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια και όσα ανέφερε στον “αέρα” του ραδιοφώνου ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του σταθμού Σταύρος Αποστολίδης, ο σύζυγος της καταγγέλουσας νοσηλευόταν στο ΠΓΝΑ με covid μέχρι και την Παρασκευή την ημέρα που κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο και να συνεχίσει την θεραπεία του στο σπίτι.

Έτσι και έγινε, η γυναίκα βγήκε από το σπίτι και περίμενε να δει το ασθενοφόρο αλλά μάταια. Αντι να δει ασθενοφόρο, είδε ένα μαύρο φορτηγάκι με φιμέ τζάμια και τον 69χρονο σωριασμένο στο πεζοδρόμιο χωρίς να μπορεί να κουνήσει τα άκρα του λόγω της εξάντλησης που ένιωθε ενώ ο οδηγός παρακολουθούσε λίγα μέτρα πιο πέρα έξω από το όχημα.

Η κυρία αναγκάστηκε να μεταφέρει η ίδια τον σύζυγό της στις σκάλες της οικοδομής που διαμένουν, καθώς ο οδηγός του μαύρου οχήματος της ανέφερε πως είναι υπάλληλος εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων που υπέγραψε μια σύμβαση με το κράτος για μεταφορά ασθενών και δεν έχει έχει καμία οδηγία να αγγίζει ή ακόμη περισσότερο να βοηθά τον ασφθενή κατά την επιβίβαση ή αποβίβαση.

Η Τοποθέτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για το συμβάν

Η Τοποθέτηση του διευθυντή ΕΚΑΒ 9 Θράκης για το συμβάν

e-evros.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version