ΑΠΟΨΕΙΣ

Καβάλα | Τελικά είναι προς την σωστή κατεύθυνση αυτό που πάει να γίνει στην Ακτή Καλαμίτσας;

Χτες υπήρξε η ανακοίνωση από πλευράς του Δημάρχου Καβάλας ότι πλέον προχωρά το 50-50 των εσόδων μεταξύ Δήμου Καβάλας και ΕΤΑΔ στην Ακτή Καλαμίτσας (διαβάστε εδώ).

Βέβαια μπορεί αυτό εκ πρώτης όψεως να φαίνεται ως κάτι ιδιαίτερα θετικό διότι θα έλεγε κανείς ότι “μπαίνει το νερό στο αυλάκι” ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει τουλάχιστον απόλυτα.

Και αυτό διότι όπως εξήγησε στο Radio ENA 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου μπορεί τα έσοδα να γίνονται 50-50 ωστόσο με τα έξοδα και όλα αυτά τα οποία θα προχωρήσει ο Δήμος μέχρι να λάβει τα έσοδα ποιος θα τα αναλάβει;

Υπάρχει περίπτωση να αναλάβει κάτι η ΕΤΑΔ; Έχει συννενοηθεί ο Δήμαρχος μετά από τα τόσα ταξίδια που έχει κάνει στην Αθήνα; Αυτά είναι ερωτήματα που σίγουρα πρέπει να απαντηθούν από πλευράς διοίκησης.

Μάλιστα σε σχετική τοποθέτηση της κ.α Ιωσηφίδου στο Radio ENA η ίδια σχολίασε και την κριτική ως προς την επαναχάραξη του αιγιαλού κάνοντας λόγο πως εάν ΔΕΝ γινόταν αυτή η επαναχάραξη τώρα θα συζητούσαμε για έσοδα της τάξης του 70% και όχι του 50% κάνοντας λόγο πως για μία ακόμα φορά η διοίκηση του Δήμου απέτυχε.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version