ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ν. Καρβάλη τρώει μπουγάτσα για πρωινό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σήμερα το πρωί βρέθηκε σε καφενείο στην Καβάλα.

Πρώτος σταθμός του Πρωθυπουργού  στην περιοδεία του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ήταν ένα παραδοσιακό κατάστημα που προσφέρει τοπικά γλυκίσματα, στη Νέα Καρβάλη.

Ο πρωθυπουργός, σε story που ανέβασε στο Ιnstagram από το καφενείο «Μπουγάτσα ο Γιώργος» στο οποίο βρέθηκε, έγραψε: «Ξεκινάμε την περιοδεία με το καλύτερο πρωινό στην Καβάλα!».

Στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.

Μάλιστα Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν παρέλειψε να δοκιμάσει μια… ξακουστή μπουγάτσα της Καβάλας (και όλης της Βορείου Ελλάδας), με την Γιάννη Οικονόμου να δίνει τις απαραίτητες «συμβουλές». Ο εκπρόσωπος  Γιάννης Οικονόμου φέρετε να  λέει πως «το ιδανικό συνοδευτικό είναι το σοκολατούχο γάλα», δίνοντας αν μη τι άλλο μια… σωστή συμβουλή για τη μπουγάτσα.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version