ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Καβάλα | Έπιασαν τον δράστη της επίθεσης σε ανήλικο κορίτσι;

Τον περασμένο Ιούλη προκάλεσε αίσθηση στην Καβάλα η είδηση της επίθεσης που δέχθηκε ανήλικο κορίτσι από άγνωστο άνδρα, την ώρα που επέστρεφε από μπάνιο στη θάλασσα στην περιοχή Κακόπλακα κοντά στον Μπάτη.

Ευτυχώς το κορίτσι δεν ήταν μόνο του. Άλλα παιδιά που ήταν μαζί απέτρεψαν τα χειρότερα αφού τελικά ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Σήμερα γίνεται γνωστό ότι οι έρευνες της αστυνομίας απέδωσαν. Συγκεκριμένα κρατείται και θα οδηγηθεί στον ανακριτή 38χρονος κάτοικος Καβάλας που κατηγορείται για το περιστατικό.

Η πιο πάνω εξέλιξη σημειώθηκε αρχικά την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 38χρονος φέρεται να συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμίτσας για ανάμιξη του σε άλλο συμβάν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου και καταδικάστηκε. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συνδέσουν τον 38χρονο με την ανεξιχνίαστη υπόθεση του Ιουλίου. Όπως λέγεται πήραν γενετικό υλικό από τον 38χρονο. Οι έρευνες οδήγησαν στον σχηματισμό δεύτερης δικογραφίας σε βάρος του. Σήμερα ο 38χρονος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Μέχρι τώρα δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις.

proininews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version