ΜΟΥΣΙΚΗ

Θύμα κλοπής η Lana Del Rey – Έχασε τα ακυκλοφόρητα τραγούδια και το νέο βιβλίο της

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα λίγους μήνες που η Lana Del Rey πέφτει θύμα κλοπής.

Η Lana Del Rey αποκάλυψε ότι έκλεψαν τον φορητό υπολογιστή, τους σκληρούς δίσκους και τις βιντεοκάμερες από το αυτοκίνητό της ενώ βρισκόταν στο Melrose Place στο Λος Άντζελες, χάνοντας μεγάλο μέρος από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της και το νέο βιβλίο της.

Η 37χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι έχασε ένα αρχείο 200 σελίδων για το επερχόμενο βιβλίο της από τη Simon & Schuster, για το οποίο δεν είχε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και πρέπει να το ξεκινήσει από την αρχή. Και ενώ έσβησε τα περιεχόμενα του φορητού υπολογιστή της εξ αποστάσεως, η Lana Del Rey δήλωσε ότι εξακολουθεί να παρατηρεί ότι τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της διαρρέουν στο διαδίκτυο.

Σε ένα μήνυμα που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μέσω του ιδιωτικού λογαριασμού της στο Instagram, η Lana Del Rey περιέγραψε ότι διέρρηξαν το αυτοκίνητό της όταν «απομακρύνθηκε για ένα λεπτό» και όταν επέστρεψε είδε όλα τα παράθυρα σπασμένα και το σακίδιό της να λείπει.

«Μέσα σε αυτό ήταν ο υπολογιστής μου και οι τρεις βιντεοκάμερες και οι σκληροί δίσκοι μου», είπε η τραγουδίστρια, σημειώνοντας ότι αναγκάστηκε να σβήσει το περιεχόμενο του υπολογιστή της απομακρυσμένα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η Lana Del Rey διέγραψε το μοναδικό αντίγραφο ενός αρχείου 200 σελίδων για το επερχόμενο βιβλίο ποίησής της, «Behind The Iron Gates: Insights From An Institution», το οποίο ετοίμαζε εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια.

Η Lana Del Rey είπε ότι δεν είχε αποθηκεύσει αντίγραφα ασφαλείας του προσχεδίου επειδή «δεν υπάρχουν συστήματα cloud στα οποία έχουμε πρόσβαση». Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει το βιβλίο, αλλά αντίθετα θα «ξεκινήσει από την αρχή».

Σχετικά με τη σημασία του γεγονότος ότι έχασε τη δουλειά της, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Αγαπούσα το βιβλίο που έχασα με όλη μου την καρδιά και έβαλα πολύ πάθος σε αυτό».

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version