Connect with us

ΘΑΣΟΣ

Θάσο | Αυτοψία και ενημέρωση πληγέντων από τον Αντωνιάδη για την διαδικασία αποζημιώσεων

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενος από την Επιτροπή Εντοπισμού- Καταγραφής και Αποτίμησης Ζημιών που προκαλούνται από πλημμύρες και λοιπές θεομηνίες ΠΕ Καβάλας, μετέβησαν στα Λιμενάρια Θάσου όπου πραγματοποιήθηκε αυτοψία στις πληγείσες επιχειρήσεις και ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας παρακολούθησε τις εργασίες καθαρισμού του κεντρικού ρέματος των Λιμεναρίων που εκτελεί η ανάδοχος εταιρεία εκ μέρους της Περιφέρειας ΑΜΘ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Κεντρο μελισσοκομιας | Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Κέντρο Μελισσοκομίας ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΑΣΟΥ ενημερώνει τους μελισσοκόμους του Ν. Καβάλας ότι  μπορούν να αιτηθούν την ένταξή τους στη δράση «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας Μελιού έτους 2021.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. Ταυτότητα
  2. Ευκρινές Φωτοαντίγραφο θεωρημένου Μελισσοκομικού Βιβλιαρίου, (το φωτοαντίγραφο πρέπει να περιλαμβάνει τη σελίδα 2, τη σελίδα 3 και τη σελίδα με την τελευταία θεώρηση).
  3. Φωτοαντίγραφο της αίτησης-δήλωσης κυψελών διαχείμασης (την παραλαμβάνετε από την ΔΑΟΚ  έως 31/12/2020).
  4. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του τραπεζικού λογαριασμού.
  5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 (την παραλαμβάνετε από το ΚΜ). 
  6. Πρωτότυπα μηχανογραφημένα παραστατικά αγοράς κυψελών έως 20/05/2020 συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες εξοφλητικές αποδείξεις και τα καταθετήρια τραπεζών.

Σημείωση: Η Υποβολή της αίτησης θα γίνετε δεκτή έως 10/02/2021 αφού υποβληθεί αυτοπροσώπως ή να αποσταλεί σε σκαναρισμένο αντίγραφο ή να αποσταλεί με συστημένη ταχυδρομική επιστολή.     

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Κέντρου Μελισσοκομίας ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΑΣΟΥ 25930 58290.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΘΑΣΟΣ

Γράμμη Καβάλα – Πρίνος | Αντιδράσεις για την μείωση των δρομολογίων

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνέντευξη τύπου πραγρατοποίησαν σωματεία Καβάλας- Θάσου για την μείωση των δρομολογίων Πρίνου – Καβάλας. Οι εκπρόσωποι των σωματείων τόνισαν την δυσαρέσκεια τους για την μείωση των δρομολογίων, ενώ τόνισαν ότι είναι κρίσιμης σημασίας για όλο το νησί η πρόσβαση στην Καβάλα.

Η γραμμή είναι σημαντικό να έχει τακτικά δρομολόγια και για το κέντρο υγείας Πρίνου, για την γρήγορη μεταφορά ασθενών στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Οι εκπρόσωποι παρέθεσαν μία σειρά αιτήματων μεταξύ των οποίων τη δημιουργεία Εθνικού Οργανισμού Ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, η άδεια έγκρισης δρομολογιών των πλοίων να γίνεται με αυστηρά κριτήρια.

Τέλος τα σωματεία πρόκειται να στείλουν επιστολή και στην Γενική Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάννα Καλογήρου.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΘΑΣΟΣ

Εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Θάσου παρουσία Νίκου Παναγιωτόπουλου

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Θάσος γιόρτασε τα 108 χρόνια απελευθέρωσης της στα Λιμενάρια παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου! Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε το πιο ηχηρό μήνυμα από το νησί της Θάσου ενώ στο νησί από το πρωί του Σαββάτου κατέπλευσε και η Πυραυλάκατος Τρουπάκης.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΘΑΣΟΣ

Απέσπασαν από Ελληνίδα στη Θάσο 10.831 ευρώ για να της … καταβληθούν αναδρομικά σύνταξης!

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 16-10-2020, εξαπάτησε ημεδαπή στη Θάσο Καβάλας.

Συγκεκριμένα ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο τράπεζας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο δικαιούται αναδρομική σύνταξη, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα.

Ειδικότερα, την έπεισε να καταθέσει τμηματικά, συνολικά το χρηματικό ποσό των 10.831 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, για υποτιθέμενη φορολογική επιβάρυνση, προκειμένου στη συνέχεια να καταβληθεί η αναδρομική σύνταξη. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

evros24

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Επαγγελματικος Οδηγος

.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

TAP

Monopolio Delivery

Mladen Group 32

Mladen Group 31

Mladen Group 30

Mladen Group 28

Mladen Group 29

Mladen Group 16

Mladen Group 27

Mladen Group 26

Mladen Group 25

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Mladen Group 24

Mladen Group 20

Mladen Group 21

Mladen Group 23

Mladen Group 22

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Free Group 01

Δημοφιλή

Popular posts:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ