ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περιήγηση του πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ

Απο νωρίς το πρωί του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου ξεκίνηση η περιήγηση και η βόλτα του προθυπουργού στα περίπτερα της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

O κ. Μητσοτάκης έφτασε στους χώρους της ΔΕΘ λίγο μετά τις 10 το πρωί. Η άφιξη του πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και με πολλά χειροκροτήματα από τον κόσμο που τον περίμενε στο σημείο, όπως αναφέρει το thesstoday.gr .

Mετά την τέλεση των εγκαινίων με την παρουσία του Μητροπολίτη Άνθιμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ – Helexpo AE.

Μετά την τέλεση των εγκαινίων ο πρωθυπουργός ξεκίνησε τη βόλτα του από το περίπτερο με των Ενόπλων Δυνάμεων, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ- Helexpo Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Σταυρό Καλαφάτη και στελέχη της ΝΔ.

Στο περίπτερο 1 έχουν τοποθετηθεί προσομοιωτές των μαχητικών αεροσκαφών “Rafale” και F-35, προσομοιωτής για πτήση με ελικόπτερο ‘Sikorsky’, για βολή υποβρυχίου, αλλά και περιήγηση στο πάρκο Ναυτικής Παραδόσεως ‘Οδυσσέας και οι Έλληνες της θάλασσας’.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version