Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου ένας ολόκληρος μόσχος από το Δέλτα του Έβρου θα μπει στη σούβλα για 24 ώρες και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα διατεθεί σε όλους τους επισκέπτες.
Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 17:00 ένας ολόκληρος μόσχος από το Δέλτα του Έβρου θα μπει στη σούβλα για 24 ώρες και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα είναι έτοιμη να διατεθεί σε όλους τους επισκέπτες.
Αυτές τις γιορτές αλλά και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, επιλέγουμε τα τοπικά κρεοπωλεία που διαθέτουν ελληνικό ντόπιο κρέας από το Δέλτα του Έβρου.
Στηρίζουμε την τοπική παραγωγή στηρίζουμε τον τόπο μας.