Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία Kärcher στηρίζει έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η εταιρεία Kärcher επιδεικνύοντας ακόμη μία φορά υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσέφερε ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Οργανισμού για ασφαλείς, καθαρούς και φροντισμένους χώρους. Η παράδοση και η επίδειξη/εκπαίδευση λειτουργίας των μηχανημάτων, πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020 στο Σπίτι του Οργανισμού στα Μελίσσια, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Λάζαρου Φραντζή και του Προέδρου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλου.

H εταιρεία Kärcher πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, ενισχύει σταθερά και έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2003, με υψηλής ποιότητας μηχανήματα απολύμανσης και καθαρισμού. Μια ιδιαίτερα πολύτιμη χορηγία που απαντά στις αυξημένες ανάγκες του Οργανισμού για απολύμανση και καθαριότητα των χώρων και των οχημάτων του, ώστε στις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υγιεινής και φροντίδας για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού, αλλά και για το προσωπικό, τους εθελοντές και τον ευρύτερο κύκλο επαφών που έρχεται σε επικοινωνία με τον Οργανισμό.

Παράλληλα, η χορηγία αυτή επιτρέπει την άμεση επέμβαση του Οργανισμού σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Χάρη στον εξοπλισμό που έχει δωρίσει η Kärcher στον Οργανισμό, και με τη συμβολή και άλλων σημαντικών χορηγών, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπόρεσε να κινηθεί άμεσα ώστε να προσφέρει επείγουσα βοήθεια στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές όπως οι φωτιές της Ανατολικής Αττικής το 2018, στις πλημμύρες στη Δυτική Αττική το 2017 αλλά και στις πιο πρόσφατες στη Χαλκίδα.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες δήλωσε: «Διανύουμε μια απαιτητική χρονιά με ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες για όλους μας δυσκολίες, όμως η αγάπη και η στήριξη εταιρειών και των ανθρώπων της όπως η Kärcher, μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά μια μεγάλη ομάδα που παλεύει καθημερινά να σταθεί στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη. Η πολύτιμη στήριξη της εταιρείας θα καλύψει τις ανάγκες των χώρων μας για απολύμανση και καθαριότητα. Παράλληλα, θα επιτρέψει στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής να παρέχουν άμεσες λύσεις σε κάθε συνάνθρωπό μας που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεστε δίπλα μας, με απαράμιλλη ανθρωπιά και προθυμία, με αφοσίωση και αγάπη στο έργο μας»

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Kärcher στο website της εταιρείας: https://www.kaercher.com/gr/

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 210-3306140
press@hamogelo.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Δήμος Παγγαίου τίμησε τον Ιωάννη Μελισσανίδη

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, ο Δήμος Παγγαίου, βράβευσε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022 τον χρυσό ολυμπιονίκη στην ενόργανη γυμναστική στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1996, Ιωάννη Μελισσανίδη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Α. Ιωσηφίδου | Θα είμαι υποψήφια για δήμαρχος Καβάλας

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Α. Ιωσηφίδου για Δήμαρχος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές

Τους τελευταίους μήνες, μια ομάδα ανθρώπων που αντιλαμβάνονται την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Καβάλας εξαιτίας των
συνεχών αδιεξόδων που δημιουργεί η σημερινή διοίκηση, εργάστηκε πάνω στην δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης ικανής να ανταποκριθεί στα
κελεύσματα της εποχής και στις ανάγκες του δήμου μας.

Σήμερα η προετοιμασία αυτή ολοκληρώθηκε και με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε όλους στην επίσημη παρουσίαση της δημοτικής μας παράταξης
η οποία θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30 στον χώρο του πρώην εντευκτηρίου του ΝΟΚ (νυν FRIENDS).

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες | Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη!

Τέσσερις φορές στην πολυετή καριέρα του έχει κληθεί ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης, να περιθάλψει τσίμπημα από αράχνη και συγκεκριμένα από «μαύρη χήρα». Το τελευταίο σημειώθηκε το Σάββατο όταν ένας αγρότης μεταφέρθηκε με τέτοιο τσίμπημα στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο γιατρός, μιλώντας στο GrTimes, ο αγρότης από τις Σέρρες έχει πάρει ήδη εξιτήριο μετά το τσίμπημα της αράχνης και έχει επιστρέψει σπίτι του: «Σήμερα ο άνθρωπος που δέχθηκε το δηλητήριο της “μαύρης χήρας”, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Το εν λόγω τσίμπημα προκαλεί πόνους σε όλο το κορμί. Από το κεφάλι και τη μέση, μέχρι τα κάτω άκρα. Η αντιμετώπισή του είναι συμπτωματική, αλλά το τελευταίο διάστημα για το δηλητήριο της αράχνης έχει βρεθεί αντίδοτο το οποίο ήρθε από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και χορηγήθηκε στον ασθενή που πήρε σήμερα εξιτήριο».

O κ. Καλλινικίδης αποκάλυψε πως αυτό είναι το τέταρτο ανάλογο περιστατικό που έχει αντιμετωπίσει και προσθέτει πως «η αράχνη «μαύρη χήρα» συναντάται στους αγρούς και το βασικό πρόβλημα έχει να κάνει με τη διάγνωση. Πρέπει να γνωρίζει δηλαδή κάποιος, τι μπορεί να προκαλέσει το συγκεκριμένο έντομο εάν σε τσιμπήσει για να υποψιαστεί ότι έχει πέσει θύμα του».

Η «μαύρη χήρα»

Η αράχνη «μαύρη χήρα» είναι ένα είδος αράχνης που υπάρχει στην Ελλάδα και στις Σέρρες και απαιτείται προσοχή κυρίως από όσους είναι εκτεθειμένοι στη φύση, ειδικότερα αγρότες.

Ανήκει στο γένος Latrodectus. Το όνομά της αναφέρεται στην τάση των θηλυκών σε ορισμένα είδη να καταβροχθίζουν το αρσενικό αμέσως μετά το ζευγάρωμα. Το δηλητήριο της «μαύρης χήρας» αποτελείται κυρίως από νευροτοξίνες και σε εξασθενημένους οργανισμούς, μπορεί να προκαλέσει παράλυση ή ακόμα και τον θάνατο.

grtimes.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: