Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία της Χ.Α.Ν.Θ

Για τρίτη συνεχή χρονιά η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στηρίζει έμπρακτα το έργο της Χ.Α.Ν.Θ., συμμετέχοντας στην 7η Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα διεξαχθεί στις 25 & 26 Νοεμβρίου.

Η δράση, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ. υπό την Αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και με την πολύτιμη σύμπραξη 18 κοινωνικών φορέων.

Η εταιρεία Βίκος θα δώσει και πάλι το παρών, προσφέροντας το σύνολο των προϊόντων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των εθελοντών αιμοδοτών. Με την κίνησή της αυτή, και στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, μένει πιστή για ακόμα μία φορά στη δέσμευσή της για τη συνεχή υποστήριξη της κοινωνίας με έμφαση σε εθελοντικές ενέργειες, συνδράμοντας ταυτόχρονα έμπρακτα στην επιτακτική ανάγκη συλλογής αίματος. Σε αυτό το πλαίσιο, προωθεί συστηματικά την ιδέα της αιμοδοσίας με το σύνθημα «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα».

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λανσάρει τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda.

Πηγή: newsbomb.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλπη και εφορευτική επιτροπή σε περιοδεία με βαν για τις εκλογές συνταξιούχων της ΔΕΗ

Διαφορετική η εκλογική διαδικασία για τους συνταξιούχους της ΔΕΗ. Δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Μέσα σε όχημα (βαν) η εφορευτική επιτροπή και η κάλπη, περιοδεύει από χθες στην ΑΜΘ. Στην Καβάλα το αυτοκίνητο στάθμευσε στο πεζοδρόμιο της Χρ. Σμύρνης. Εκεί προσήλθαν και ψήφισαν 30 περίπου συνταξιούχοι της ΔΕΗ Καβάλας.

«Το μόνο που δεν έχουμε είναι παραβάν» σχολίασαν οι υπεύθυνοι της διαδικασίας. Εξήγησαν ότι υποχρεώνονται να περιοδεύουν ανά την Ελλάδα επειδή «… από τότε που ο ΔΕΔΔΗΕ έγινε ιδιωτική επιχείρηση δεν μας παραχωρεί την αίθουσα συνελεύσεων των εν ενεργεία συναδέλφων για να κάνουμε τις εκλογές μας». Πρόκειται για τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνής αναγνώριση για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Οι θαυμαστές έχουν ξετρελαθεί με τη δεύτερη σεζόν του Maestro»

Η σειρά έχει επαινεθεί για την συναρπαστική αφήγηση, την πλούσια ανάπτυξη των χαρακτήρων και την όμορφη κινηματογράφηση, γεγονός που της έχει εξασφαλίσει μια αφοσιωμένη βάση οπαδών.

Οι συνδρομητές του Netflix είναι ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν της καταξιωμένης ελληνικής δραματικής σειράς «Maestro in Blue» Η σειρά έχει γοητεύσει το κοινό από το ντεμπούτο της τον Μάρτιο του 2023, διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό σκορ στο Rotten Tomatoes που αγγίζει τα όρια της τελειότητας.

Το «Maestro in Blue», που δημιούργησε, έγραψε και σκηνοθέτησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ακολουθεί την ιστορία του προβληματικού μουσικού Ορέστη, τον οποίο υποδύεται ο ίδιος ο Παπακαλιάτης, καθώς προσπαθεί να αναβιώσει ένα αρχαίο φεστιβάλ στο γραφικό νησί του Ιονίου, τους Παξούς. Η αφήγηση μπλέκει τις προσπάθειές του με τη ζωή της 19χρονης Κλέλιας, την οποία υποδύεται η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία προετοιμάζεται για τις εξετάσεις της στη μουσική σχολή.

Καθώς ο Ορέστης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην κουλτούρα του νησιού και έρχεται πιο κοντά στην Κλέλια, ανακαλύπτει ότι δεν είναι όλα τόσο ειδυλλιακά όσο φαίνονται. Η σειρά έχει επαινεθεί για την συναρπαστική αφήγηση, την πλούσια ανάπτυξη των χαρακτήρων και την όμορφη κινηματογράφηση, γεγονός που της έχει εξασφαλίσει μια αφοσιωμένη βάση οπαδών.

 

Η πρώτη σεζόν του «Maestro in Blue» περιλαμβάνει εννέα επεισόδια, διάρκειας από 52 έως 74 λεπτά το καθένα. Αντίθετα, η δεύτερη σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια, με το μεγαλύτερο να διαρκεί 72 λεπτά. Αυτή η σεζόν υπόσχεται να συνεχίσει την περίπλοκη και συναισθηματικά φορτισμένη αφήγηση που έχει καθηλώσει τους θεατές από την αρχή.

Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν, οι θαυμαστές χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους. Ένας ενθουσιώδης θεατής έγραψε στο Twitter: «Παρακολουθώ τη 2η σεζόν της καταπληκτικής ελληνικής σειράς “Maestro in Blue” στο Netflix. Ό,τι έχετε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα διαμάντι». Ένας άλλος θαυμαστής μοιράστηκε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για το “Maestro in Blue”. Την ίδια στιγμή ακούω Μαρίνα Σάττι Μου έχει λείψει τόσο πολύ αυτή η σειρά».

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από τους μοναχούς: Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο

Μια ομορφοβική επίθεση δέχτηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» από τρεις μοναχούς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» το Σάββατο 18 Μαΐου και περιέγραψε αναλυτικά τα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε, αποκαλύπτοντας πως συνεχίστηκαν και όταν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο. Ωστόσο, διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον των μοναχών και πως η εκκλησία θα πρέπει να φροντίσει να τους «βάλει σε τάξη».

Αρχικά, είπε: «Δεν είμαι πολύ καλά σήμερα μετά από αυτό το γεγονός που συνέβη. Με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Το σπίτι μου είναι δίπλα σε μια εκκλησία στον Άγιο Διονύση. Ακούω τις καμπάνες, με πιάνουν ευλαβικές στιγμές στη ζωή μου και παρόλο το ότι ξέρω διάφορες ιστορίες. Δυστυχώς μετά από αυτό που έγινε σήμερα, άκουσα και πάρα πολλά από πολλούς που μου έστειλαν μηνύματα: “Πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι και της εκκλησίας”. Με στεναχωρεί γιατί θέλω ο κόσμος να πιστεύει, να ανάβει το κερί του».
Έπειτα, περιέγραψε διεξοδικά το περιστατικό: «Με το που πηγαίνω μέσα στην αίθουσα και αφήνω την τσάντα μου, γυρίζει αυτός με το στόμα του γεμάτο φαγητό και μου λέει: “Είσαι άνδρας ή γυναίκα;”. Παίρνω και εγώ το κινητό μου και πάω και του λέω: “Σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση”. Για να μην έχω την ευθύνη ότι καταγράφω κάποιον παράνομα. Μετά μου λέει αυτός πάλι αυτό το πράγμα».

Συγχρόνως, αποκάλυψε ότι τα υβριστικά σχόλια συνεχίστηκαν και όταν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο: «Τελευταία στιγμή μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και αυτοί κάθονταν φυσικά στην πρώτη θέση. Και ξαφνικά μου λένε: “Π***ης, π***ης”, μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που μπήκα, ο ίδιος ο μοναχός. Το είδαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα και μου λένε: “Αν θέλεις θα έρθουμε ως μάρτυρες”. Ταράχτηκα. Ένας μικρός κύκλος που είναι ένα αεροπλάνο, τρεις άνθρωποι με μαύρα, με γένια. Το κακό είναι ότι εγώ δυστυχώς δεν ζητώ συγγνώμη, θα ζητήσω από τον πνευματικό μου να μου την δώσει. Αλλά του τράβηξα το μούσι, γιατί με έπιασε μια κακία και λέω: “Δεν είναι δυνατόν”. Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι εκπροσωπώ τους ανθρώπους που πιστεύουν στην εκκλησία, κάνουν δωρεές, δίνουν τη ζωή τους, προσεύχονται μέρα-νύχτα και αυτοί αλλοιώνουν όλο αυτό το πράγμα, όλη αυτή τη μυσταγωγία».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Δεν θα απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη. Όποιοι είναι και είδαν και κάνανε και αν η Εκκλησία θεωρήσει ότι πρέπει να τους βάλει σε τάξη, ας τους βάλει σε τάξη».

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en