ΕΒΡΟΣ

Ηχητικό ντοκουμέντο για το θέμα της ΤΙΕΔΑ, “καίει” τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στις 5/11/2014, το οποίο εξασφάλισε επίσημα ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” κ. Παύλος Μιχαηλίδης,  αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι ο δήμαρχος
Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης γνώριζε για τις μειώσεις των μελών της ΤΙΕΔΑ, καθώς γίνεται σχετική αναφορά στο ΔΣ για τη μη εφαρμογή του νόμου, εκθέτει αφάνταστα τον κ. δήμαρχο, ο οποίος σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, δήλωσε παντελή άγνοια και δικαιώνει τον κ. Μιχαηλίδη, που υποστήριζε  πως ο κ. Δήμαρχος  γνώριζε τα πάντα εξ αρχής.

Στο σχετικό ντοκουμέντο, ο κ. Λαμπάκης ακούγεται να απαντάει ειρωνικά σε σχετική ερώτηση του κ. Φωτιάδη, ζητώντας μάλιστα να μην γραφούν στα πρακτικά οι  διάλογοι!!!


Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε ό,τι ο κ. δήμαρχος, έφτασε στο σημείο να απειλεί με μηνύσεις, μέσα από ραδιοφωνικές του δηλώσεις, τους κ. Μιχαηλίδη και Φωτιάδη.


Μένει πλέον, η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, όπου θα κατατεθούν όλα τα στοιχεία, που καθιστούν συνυπεύθυνο τον κ. Λαμπάκη στην υπόθεση του σκανδάλου της ΤΙΕΔΑ.


Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο: 

gatzoli.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version