ΚΑΒΑΛΑ

Επισκέψεις Κοινωνικών Λειτουργών σε οικίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρική σύμπραξη και ο Συντονιστής Φορέας «ΠΝΟΗ» του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ», διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι οι επισκέψεις που πραγματοποιούν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί στις οικίες των αιτούντων είναι στα πλαίσια των οδηγιών του προγράμματος και των υποχρεώσεών και ευθυνών τους που απορρέουν από την άσκηση του επαγγέλματος του Κοινωνικού Λειτουργού. Γίνονται δε με επαγγελματισμό και με απόλυτη διακριτικότητα.

Ο λόγος επίσκεψης των Κοινωνικών Λειτουργών έγκειται και στο να ενημερώσει και να εντάξει τους ωφελούμενους σε όσο το δυνατόν περισσότερες Δομές (τον Κοινωνικό Λαχανόκηπο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο, την Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης).

Θεωρούμε ότι είναι άδικα και ανυπόστατα όσα αναφέρθηκαν σε πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα και δεν βοηθούν στην προσπάθεια που καταβάλουν οι εθελοντικοί φορείς της σύμπραξης στην ολοκλήρωση του τόσο σημαντικού έργου για την τοπική κοινωνία.

Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας και μπορούν ευθέως να απευθύνονται στους Εταίρους του προγράμματος για οποιοδήποτε παράπονό τους.

Θέλουμε τη μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα και υποστήριξη και από τους εκπροσώπους του Τύπου και ζητούμε να κρατηθεί το μέτρο εωσότου ολοκληρωθεί το έργο μας. Ωστόσο, αν κάποιος από τον Τύπο δεν είναι ενημερωμένος και έχει απορίες, τον προσκαλούμε πριν διαδίδει πληροφορίες που δεν ισχύουν, να περάσει από τα γραφεία μας για να ενημερωθεί πλήρως για το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ» και τους κανονισμούς λειτουργίας του.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του εταιρικού σχήματος

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version