ΚΑΒΑΛΑ

Επαφές της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Καρβάλης με ELFE και ENERGEIAN

Στο πλαίσιο  της  Συνεργασίας της Δημοτικής μας Κοινότητας  με τις  δυο μεγάλες επιχειρήσεις  της περιοχής μας  Επιτροπή  αποτελούμενη από τους Γκίκα Νικόλαο Πρόεδρο ,Βαφειάδη Αγάπιο Αντιπρόεδρο  και Καρακείσογλου  Νικόλαο Μέλος, πραγματοποιήσαμε την Δευτέρα 25 Μαιου 2015 επαφή γνωριμίας με  τους εκπροσώπους  των  επιχειρήσεων  ΕΛΦΕ ΑΒΕΕ κ. Μπουρμπούλια  και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ  κ. Γόντικα  και ενημερωθήκαμε σε θέματα που αφορούν την λειτουργία  των παραπάνω επιχειρήσεων  σχετικά με την ασφαλή λειτουργία και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στον τόπο μας. 

Με τον κ. Μπουρμπούλια    μιλήσαμε  για τις ενέργειες  που καταβάλει η επιχείρηση για την βελτίωση των θεμάτων ασφαλείας  και της προστασίας  του περιβάλλοντος   λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της  χώρας μας.

Με τον κ. Γόντικα  μιλήσαμε  για την προστασία του περιβάλλοντος  και για το  μεγάλο πρόβλημα  της  αλλαγής όδευσης του αγωγού από την παραλία του οικισμού μας.

Μας ενημέρωσε για τον τακτικό έλεγχο του αγωγού και την  κάλυψη  του όταν χρειάζεται λόγω της αποκάλυψης από τα καιρικά φαινόμενα και συμφωνήσαμε στην ανάγκη  αλλαγής  της όδευσης  και στις ενέργειες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση του παραπάνω  έργου. Μας  διαβεβαίωσε για την διάθεση της επιχείρησης να συνεισφέρει στα  έξοδα  της τοποθέτησης του αγωγού αν και δεν είναι  υποχρέωση της αλλά πρέπει να  απευθυνθούμε  συντονισμένα στην  ΔΕΣΦΑ  για το Βανοστάσιο  και  μετρητικό σταθμό.

Θα είμαστε σε συχνή  επαφή  με τις παραπάνω επιχειρήσεις για την λύση των προβλημάτων  που αφορά την ασφάλεια και τις  περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις από τη λειτουργία τους.

 

Για την Δημοτική Κοινότητα

Νέας Καρβάλης

 

Γκίκας Νίκος

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version