Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανακυκλοφορία τρένων στη Θράκη | Τι γίνεται με την “Σιδηροδρομική Εγνατία”

Την επανακυκλοφορία από σήμερα των τρένων στη Θράκη, αλλά μόνο τις απογευματινές ώρες και μόνο για δρομολόγια μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Τα παραπάνω μόνο ως εμπαιγμός των κατοίκων της Θράκης μπορούν να εκληφθούν, κάτι το οποίο επισημαίνει ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Κώστας Κατσιμίγας, ο οποίος γράφει πως «μας δουλεύει κανονικά η Hellenic Train».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του:

«Τέσσερα απογευματινά δρομολόγια στη Θράκη, μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης ανακοίνωσε από σήμερα η Hellenic train, πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Καμία κουβέντα για σιδηροδρομική σύνδεση της Θράκης με Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι τα εσωτερικά δρομολόγια στη Θράκη δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και ως ασύμφορα σύντομα θα καταργηθούν…. Ίσως γι αυτό γίνεται το εγχείρημα….. Τα δε πρωινά δρομολόγια με λεωφορεία στις σιδηροδρομικές διαδρομές εξακολουθούν να υπάρχουν χωρίς επιβάτες. Μόνοι ωφελημένοι είναι οι εταιρείες λεωφορείων που μισθώνουν οχήματα και οδηγούς στον ΟΣΕ και κυκλοφορούν άδεια. Αλήθεια γιατί αυτή η σπατάλη δημοσίου χρήματος;;;;; Πότε θα επέμβει κάποιος;;;;

Και κάτι ακόμη, αυτό το τελευταίο δρομολόγιο μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης (κέντρο) τι αφορά; Έγινε και άλλος σταθμός στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης ή πρόκειται για τον παλιό σταθμό κου καταργήθηκε πριν 100 χρόνια και σήμερα μετασκευασμένος στεγάζει το 1ο ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης στην οδό Εθνικής Αντίστασης;;; Τόση ξεφτίλα;;;;».

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

2η Έκθεση Φωτογραφίας Κλασσικού Αθλητισμού | Αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη που διετέλεσε γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας.

Παρουσία αρκετού κόσμου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/11, στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης ,η 2η Έκθεση Κλασσικού Αθλητισμού του Νομού Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι κ. Σκυλακάκης και Μέτιος τόνισαν ότι τα επόμενα χρόνια θα διατεθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, τα οποία, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, καθώς επίσης των αυξημένων πόρων του νέου ΕΣΠΑ, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του ρόλου της
Περιφέρειας ΑΜΘ ως γεωπολιτικού κόμβου στις μεταφορές, στην ενέργεια και στο εμπόριο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πατριωτική Ενωση | Αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης σε κάθε επίπεδο

Η περίπτωση των Ελλήνων δικηγόρων στην Θράκη, που είχαν αναπτύξει «δεσμούς» οικονομικής φύσης με τα κυκλώματα δουλεμπόρων που συνεχίζουν να δρούν στην περιοχή αναδεικνύει την προβληματική φύση του συστήματος ασύλου. 

Όσο η λαθρομετανάστευση επιβραβεύεται αντί να δίδεται βάρος σε απελάσεις και επιστροφές τα κέρδη των δουλεμπόρων αυξάνονται. Κέρδη αστρονομικά που έχουν ως αποτέλεσμα την διάχυση της διαφθοράς. 

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι αντί η χώρα μας να διαφημίζει το «λειτουργικό» δήθεν σύστημα ασύλου της θα έπρεπε να αποτρέπει σε κάθε επίπεδο την παράνομη μετανάστευση.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: