ΚΑΒΑΛΑ

Επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στους δρόμους της Καβάλας – Σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου

Από την 1η Φεβρουαρίου θα τεθεί ξανά σε ισχύ το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης με χρονοκάρτα στους κεντρικούς δρόμους της Καβάλας. Το σύστημα αυτό, βέβαια, μπορεί να μην είχε καταργηθεί ποτέ ωστόσο είχε ατονήσει λόγω της κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας (η αρμοδιότητα ελέγχου των οχημάτων είχε περάσει στα χέρια της ΕΛΑΣ αλλά ουσιαστικά εγκαταλείφθηκε λόγω έλλειψης προσωπικού)

Οι 7 υπάλληλοι – πρώην δημοτικοί αστυνομικοί- οι οποίοι θα επανδρώσουν το τμήμα ελέγχου ξεκίνησαν ήδη την διανομή ενημερωτικών σημειωμάτων προς τους οδηγούς πριν ξεκινήσει και η βεβαίωση παραβάσεων. Το ζήτημα της αρμοδιότητας ή μη των υπαλλήλων (δηλαδή μη ανακριτικών υπαλλήλων) στη βεβαίωση των παραβάσεων είναι ένα αμφιλεγόμενο νομικό ζήτημα, για την ώρα.

Το ενημερωτικό σημείωμα αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Καβάλας σας ενημερώνει ότι τίθεται εκ νέου σε ισχύ το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης. Παρακαλείσθε να προμηθεύεστε την απαιτούμενη κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης από τα κατά τόπους σημεία πώλησης. Σε περίπτωση που είσθε μόνιμος κάτοικος κι έχετε ηλεκτρονική κάρτα θα παραταθεί η ισχύ της και για τους επόμενους πέντε μήνες μετά την ημερομηνία λήξης αυτής.

Πηγή: kavalapress.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version