Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη του πρίγκιπα Οσμάν Ριφάτ Ιμπραήμ στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη πραγματοποίησε χθες το πρωί ο πρίγκιπας της Αιγύπτου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Μοχάμετ Άλι, Οσμάν Ριφάτ Ιμπραήμ, παρουσία της προέδρου, Μαρίνας Φιλιππίδου και του διευθυντή, Γιώργου Φιλιππίδη. Τον Δήμο Παγγαίου στην εκδήλωση εκπροσώπησαν, ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Ματσάγκος και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Παγγαίου, Μαρία Τσίλογλου. Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στον Δήμο Παγγαίο, στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης και στην πρόεδρο των Νομικών Προσώπων κ. Τσίλογλου για την προσφορά τους στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και το εν γένει κοινωνικό τους έργο . Ο κ. Ματσάγκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του δημάρχου Παγγαίου και προσκάλεσε τον πρίγκιπα της Αιγύπτου να επισκεφτεί εκ νέου τον Δήμο Παγγαίου και να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής.

Η κ. Τσίλογλου παρέλαβε τον έπαινο αναφέροντας ότι πρώτιστο μέλημα των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παγγαίου είναι η υποστήριξη των δράσεων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων, ευχαρίστησε στην συνέχεια τον πρίγκιπα της Αιγύπτου για την βράβευσή της, επιδοκιμάζοντας τέλος το σημαντικό έργο που επιτελεί το προσωπικό του Θεραπευτηρίου.

 

Πηγή: k-tipos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Καβάλα | Σύλληψη για πώληση ελαιολάδου χωρίς άδεια και παραστατικά

 Ένας Έλληνας συνελήφθη σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, διότι εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση 56 δοχεία ελαιόλαδου, σε υπαίθριο χώρο, στερούμενος της νόμιμης άδειας πώλησης και των απαραίτητων παραστατικών αγοράς.

Τα συνολικού βάρους 280 λίτρων δοχεία ελαιόλαδου, κατασχέθηκαν.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

ertnews.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αναβαθμίζεται με πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Ο Διοικητής της 4 ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ενέκρινε τη διενέργεια ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ», με αξιολόγηση μελέτης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGeneration EU, εκτιμώμενης αξίας 2.471.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α. ύψους 24% ανερχόμενου σε 539.040,00 €).

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος | Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η δημοτική παράταξη Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στον Εθελοντισμό, με σκοπό να αναδείξει την αξία και την χρησιμότητα του Εθελοντισμού στην κοινωνία μας και να τιμήσει φορείς και πρόσωπα της Τοπικής μας Κοινωνίας που έχουν αποδεδειγμένο και καταξιωμένο έργο στον τομέα της εθελοντικής δράσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Δελτίο τύπου

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: