ΘΑΣΟΣ

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Θάσου

Εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους ο προϋπολογισμός του Δήμου Θάσου για το έτος 2014. Το θέμα αυτό εκκρεμούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες και είχε γίνει αντικείμενο πολιτικής και μη συζήτησης, ιδιαίτερα μετά από ένα αστήρικτο και ανακριβές δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας, το οποίο αναδημοσιεύθηκε σε δεκάδες ΜΜΕ και μιλούσε για “17 Δήμους που βρίσκονται στο κόκκινο” ή για “Δήμους που φέσωσαν το κράτος” και άλλες ανακρίβειες.
Το δημοσίευμα αυτό διαψεύστηκε άμεσα, ωστόσο κάποιοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν για δική τους αυτοπροβολή, και αναμάσησαν ανακρίβειες σχετικά με την κατάσταση του Δήμου.

Πληροφορηθείς την οριστική έγκριση του προϋπολογισμού, ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Ο Δήμος της Θάσου απέδειξε ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις να αυτο-εξυγιανθεί και να ξεπεράσει δια παντός την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 2010, τελευταία χρονιά της προηγούμενης διοίκησης, μια κατάσταση που από την ημέρα που παραλάβαμε, δυσκόλεψε εξαιρετικά το έργο μας.
Παρά τις Κασσάνδρες, ο Δήμος Θάσου κατάφερε να ακολουθήσει ανοδική και αναπτυξιακή τροχιά σε όλους τους τομείς. Αυτό το απέδειξαν ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ έργα υποδομής και ανάπλασης, στα οποία ως Δήμος είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε όμως και απόλυτη συνείδηση και συναίσθηση της πολύ δύσκολης περιόδου της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας”.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version