ΔΡΑΜΑ

Δ. Δαλακάκης | Τίμησε τα εξέχοντα μέλη του Ελληνικού Πνεύματος

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση δημοτών και φίλων πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Δοξάτου το 4ο αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας στο Δοξάτο την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Κος Δημήτριος Δαλακάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τους διορ-γανωτές, Πολιτιστικούς Συλλόγους, για την άρτια προετοιμασία και οργάνωση της πολιτισμι-κής μας συνάντησης που έχει γίνει πλέον θεσμός όσο και τα εξέχοντα μέλη του Ελληνικού Πνεύματος Κα Κατερίνα Περιστέρη, επικεφαλής των ανασκαφών στον Τύμβο Καστά οι ο-ποίες απέδωσαν ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα, και Κο Κρις Σπύρου Πρόεδρο της Ελληνο-αμερικανικής Ένωσης.

Με χαρά ο Δήμος μας τίμησε την διαπρεπή αυτή Ελληνίδα και τον εξέχοντα ομογενή μας στις Η.Π.Α. οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση ως προσκεκλημένοι του Δημάρχου μας.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Κος Δημήτριος Δαλακάκης παρών πάντοτε σε δημιουργικές και αξιό-λογες πρωτοβουλίες όπως αυτή η εκδήλωση διαβεβαιώνει ότι πάντοτε τόσο ο Δήμος όσο και η ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Δ. θα βρίσκονται υποστηρικτές και αρωγοί ιδεών, προτάσεων και εκδηλώ-σεων που θα προάγουν την πολιτισμική και εθνική μας ταυτότητα.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version