Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ασθενείς συμπολίτες μας μεταφέρθηκαν επειγόντως από την Θάσο στην Καβάλα με το Energean Wave

Μια ακόμη δύσκολη αποστολή έφερε εις πέρας ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Energean Wave, καθώς το πλοίο υποστήριξης υπεράκτιων εγκαταστάσεων της Energean μετέφερε επειγόντως δύο ασθενείς συμπολίτες μας από την Θάσο στην Καβάλα τα ξημερώματα Δευτέρας προς την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ειδοποίησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το ναυτιλιακό τμήμα της εταιρείας στην Καβάλα για την ανάγκη επείγουσας μεταφοράς δυο ασθενών από το λιμάνι του Πρίνου της Θάσου στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας, καθώς έχρηζαν άμεσης νοσηλείας.

Αμέσως ενημερώθηκε το Energean Wave το οποίο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (μπουρίνι), έφτασε στην Θάσο λίγο πριν τη μία το πρωί της Τρίτης. Στο πλοίο αποβιβάστηκαν άμεσα ένας ασθενής με καρδιακό επεισόδιο και μία ασθενής με κρίση σκωληκοειδίτιδας που έχρηζε χειρουργικής επέμβασης, οι συνοδοί τους καθώς και συνοδός γιατρός.

Το Energean Wave έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας λίγο πριν τις δύο το πρωί και εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο ασθενείς και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Και οι δύο συμπολίτες μας αναρρώνουν πλέον χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιον κίνδυνο.

Την επιτυχημένη εκπλήρωση μιας ακόμη ανθρωπιστικής αποστολής από το Energean Wave σχολίασε η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της εταιρείας στην Ελλάδα: «Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για τον καπετάνιο και το πλήρωμα του Energean Wave, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε μία ακόμη ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που είχε φέρει σε κίνδυνο δύο συμπολίτες μας στην Θάσο.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, οι εργαζόμενοί μας είναι δεσμευμένοι στην προσφορά προς την τοπική κοινωνία με κάθε πρόσφορο τρόπο. Αυτό είναι το ΗΘΟΣ που διακρίνει την Energean εδώ και 15 χρόνια και θα συνεχίσει να τη διακρίνει όχι μόνο στο νομό Καβάλας αλλά και σε κάθε κοινωνία όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται».

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε το επετειακό συνέδριο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας

Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου το επετειακό συνέδριο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας.
Στην τελετή έναρξης κεντρικός ομιλιτής ήταν ο ιστορικός ερευνητής, Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, ενώ το παρόν φορείς της Καβάλας αλλα και πλήθος ιατρών.
Το συνέδριο θα συνεχιστεί εώς την Κυριακή 2 Οκτωβρίου με ομιλιτές, επιστήμονες γιατρούς απο όλη την χώρα.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παρεμβάσεις Π.Ε Καβάλας στα Τενάγη των Φιλίππων

Για το χρόνιο πρόβλημα στα Τενάγη των Φιλίππων και τις παρεμβάσεις της Π.Ε Καβάλας, σε αυτά, μιλάει στο ENA CHANNEL, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Αλέξης Πολίτης, ο οποίος δηλώνει πως κατανοεί την μεγάλη ανησυχία των παραγωγών της περιοχής.
Φέτος λοιπόν, η Π.Ε Καβάλας, σύμφωνα με τον κ. Πολίτη, διαθέτει 1 εκ. ευρώ απο το αρμόδιο Υπουργείο και θα προχωρίσει σε διαφορετικές παρμεβάσεις στα τμήματα των Τεναγών και στον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου.

Η συνέντευξη του κ. Αλέξη Πολίτη:

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Περισσότερα δρομολόγια στην γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας απο 1 Οκτωμβρίου

Απο το Σάββατο 1 Οκτωμβρίου, το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, διαφοροποιεί τα δρομολόγια των λεωφροείων.
Πιο συγκεκριμένα επιστρέφει και πάλι η γραμμή 10 της Νεάπολις, ενω σύμφωνα με τον πρ. του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, κ. Στράτο Μακριγιαννίδη, η γραμμή του νοσοκομείου θα έχει δρομολόγιο κάθε 15 λεπτά, το ίδιο θα ισχυεί και στην γραμμή της Κηπούπολης, η οποία εξυπηρετεί κυρίως μαθητές και φοιτητές, με την μόνη διαφορά στην γραμμή της Κηπούπολης, όποτε υπάρχει πολύς κόσμος θα εκτελούνται έκτακτα δρομολόγια.

Επιπροσθέτως, ο κ. Μακρογιαννίδης, δηλώνει στην κάμερα του ENA CHANNEL, πως η χρήση της μάσκας παραμένει υποχρεωτική στα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: