ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διεθνείς διακρίσεις για τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Ο Σύλλογος ταξίδεψε στο Νις της Σερβίας το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου όπου συμμετείχαν στο στο 6th Asterix Cup.

Σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 2000 αθλητές από 16  χώρες οι αθλητές εκπροσώπησαν άξια τα ελληνικά χρώματα καθώς η  επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ κατέκτησε την 1η θέση σε όλες τις κατηγορίες.

 Δύο αθλήτριες, η Ευμορφοπούλου Αθανασία και Παλτόγλου Βασιλική συμμετείχαν με το κλιμάκιο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας. Εξαιρετική η εμφάνιση των αθλητριών μας κατακτώντας την 2η θέση η Παλτόγλου Βασιλική ενώ η Ευμορφοπούλου Αθανασία  είχε μια αξιοπρεπή εμφάνιση αποκομμίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Από τον σύλλογο συμμετείχαν και άλλοι τρείς αθλητές έχοντας όλοι τους μια  εξαιρετική εμφάνιση αφού κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας την 1η θέση η Σοφία Λαζάρου την και την 3η θέση ο Μιλτιάδης Λάιος .

Ο Σάββας Κωνσταντινίδης είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στους αγώνες δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό χάνοντας στο χρυσό πόντο σε ένα αγώνα πριν τα μετάλλια.

Ως προπονητής ο Χάρης Παλτόγλου ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ κ. Μανώλη Χρήστο για την τιμή που του έκανε να τον συμπεριλάβει στο τιμόνι για το συγκεκριμένο μεγάλο τουρνουά το οποίο αποτέλεσε για όλους μια εξαιρετική εμπειρία μετά από τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

Τέτοιοι αγώνες ανεβάζουν το επίπεδο και δίνουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στα παιδιά που συμμετέχουν.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version