ΚΑΒΑΛΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – Δείγμα 800 ατόμων από την 10η έως τις 16η Σεπτεμβρίου 2022 – Δήμος Καβάλας – Εθνικές εκλογές, ψηφοδέλτιο ΝΔ

Την πρώτη δημοσκόπηση στο δήμο Καβάλας έκανε γνωστή εταιρεία για λογαριασμό ιδιώτη με διπλό ερώτημα τόσο για τις δημοτικές εκλογές όσο και και για τις προτιμήσεις των Καβαλιωτών όσον αφορά τους υποψηφίους στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Π.Ε.Καβάλας.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Ν” η δημοσκόπηση φέρεται να διεξήχθη μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων και δείγμα 800 ατόμων από την 10η έως τις 16η Σεπτεμβρίου στα όρια του Δήμου με συμμετέχοντες μόνιμους κατοίκους του Δήμου Καβάλας.

 

Στο διπλό ερώτημα αν είχαμε εκλογές την Κυριακή, ποιον θα ψήφιζαν οι Καβαλιώτες τόσο για το Δήμο Καβάλας οσο και από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ τα ανεπίσημα αποτελέσματα πάντα σύμφωνα με έγκυρες πηγές της “Ν” φέρνουν τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Θόδωρο Μουριάδη να βγαίνει πρώτος με ποσοστό 25,1%.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Μάκης Παπαδόπουλος με ποσοστό 17,3 στην τρίτη θέση ο Γιώργος Καλαντζής με ποσοστό 10,2%.

Στην τέταρτη θέση ο Κώστας Αντωνιάδης με ποσοστό 8,1 στην πέμπτη θέση ο Ντίνος Κλειτσιώτης, με ποσοστό 7,3% και στην έκτη θεση η Αναστασία Ιωσηφίδου με 4,2%.

Δείτε το σχετικό διάγραμμα:

Στο ερώτημα αν είχαμε Εθνικές εκλογές την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ποιον θα ψήφιζαν βουλευτή οι Καβαλιώτες από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ τα ανεπίσημα αποτελέσματα σύμφωμα με τις ίδιες έγκυρες πηγές της “Ν” φέρνουν τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να βγαίνει πρώτος με ποσοστό 21,5%.

Ακολουθεί στη 2η θέση ο Μακάριος Λαζαρίδης με ποσοστό 20,2% , στην τρίτη θέση ο Γιάννης Πασχαλίδης με ποσοστό 14,3%.

Στην τέταρτη θέση η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου με ποοστό 8,1%, στην πέμπτη θέση ο Μάρκος Δέμπας με ποσοστό 3,7 και τελευταίος ο Γιώργος Φιλόσογλου με 1,5%.

 

Δείτε το σχετικό διάγραμμα:

 

Υ.Γ. Να τονίσουμε ότι τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι ανεπίσημα και βασίζονται σε δημοσιογραφικές πληροφορίες και έγκυρες πηγές της “Ν” και δεν αποτελούν επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας που διενήργησε τη δημοσκόπηση η του ιδιώτη που την παρήγγειλε.

 

Πηγή:  neapolisnews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version