ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε όλα όσα έγιναν όταν η Μύρινα χόρεψε σε ρυθμούς αποκριάς! (video)

Σε ρυθμούς αποκριάς κινήθηκε σήμερα η Μύρινα, με δεκάδες μασκαρεμένους και μη να συγκεντρώνονται στους δρόμους της από νωρίς το μεσημέρι για το 5ο Καρναβάλι της πόλης.

Η Αθηνά Τζαννέτου, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Καρναβαλικής Παρέλασης, εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της όμορφης γιορτής για μια ακόμα χρονιά.

«Ευχαριστούμε όλους εκείνους που βοήθησαν στην 5η Καρναβαλική παρέλαση στη Μύρινα, τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, το Δήμο Λήμνου, τους εργαζομένους του δήμου, την αστυνομία, το λιμενικό, τη Δημοτική Κοινότητα Μύρινας , τους εκφωνητές μας κ. Καρύδη και κ. Καριακλή, τα Μ.Μ.Ε., το Νίκο Ρηγόπουλο για τη μουσική, το κ. Κολλερό για την όμορφη μουσική μας , το κ. Ρόκκο για την παραχώρηση της αυλής του Γυμνασίου Μύρινας, τους φίλους εθελοντές που βοήθησαν όλη την εκδήλωση, τη Κ. Φίκαρη, το κ. Χρυσάφη, Φωτίου και Μπουλώτη για τα κεράσματα μας ,τον κ. Κατογούδη Β. και κ. Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθεια τους».

Παρακολουθήστε σε βίντεο όλα όσα έγιναν στο φετινό Καρναβάλι της Μύρινας.

Με παλέτα χρωμάτων έμοιαζε σήμερα η αγορά της Μύρινας από τους δεκάδες μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές που παρέλασαν και ξεσήκωσαν με το κέφι και τη ζωντάνια τους!

Χορός, φαντασία, δημιουργία, διασκέδαση. Όλα τα είχε η φετινή Καρναβαλική Παρέλαση που διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά στη Λήμνο. Πάνω από δέκα γκρουπς συγκεντρώθηκαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο, με το σύνθημα για το ξεκίνημα του ξεφαντώματος να δίνεται λίγα λεπτά αργότερα.

Οι καρναβαλιστές κατέληξαν στο προαύλιο του Γυμνασίου Μύρινας, όπου ακολούθησε γιορτή με ξέφρενη μουσική και διασκεδαστές, κατά την οποία η κάθε ομάδα ξεχωριστά χόρεψε και έλαβε βραβείο συμμετοχής.

www.limnosfm100.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version