Connect with us

ΘΑΣΟΣ

Δίκτυο τουρισμού Θάσου | 1η Θασιακή ημερίδα του δικτύου τουρισμού Θάσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Οκτωβρίου, από το Δίκτυο Τουρισμού Θάσου, η 1η  ημερίδα με στόχο μια εξειδικευμένη και διαρκή ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το δρόμο που πρέπει να πάρει ο τουρισμός στο νησί ώστε να εξασφαλισθεί η διαχρονικότητα και η βιωσιμότητα του τουριστικού προϊόντος μέσω της ποιοτικής βελτίωσης, του εμπλουτισμού και του εξευγενισμού των υπηρεσιών που προσφέρονται σήμερα στη Θάσο. Κεντρικό θέμα της συζήτησης η προσπάθεια διεύρυνσης του πελατολογίου με στόχο να γίνει, μέσω της πολυσυλλεκτικότητας πιο ανθεκτικό και μέσω της ποιοτικής αναβάθμισης πιο αποδοτικό οικονομικά ανά επισκέπτη.

Click to comment

Απάντηση

ΘΑΣΟΣ

Διαψεύδει η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας μεταφορές γιατρών από το Κ.Υ Πρίνου

Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία καταγγελία μέσω ανακοίνωσης του σωματείου συνταξιούχων ΝΑΤ Καβάλας-Θάσου που “τάραξε τα νερά” στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα αυτή η καταγγελία φαίνεται πως έκανε λόγο πως γίνονται μεταφορές γιατρών από το ήδη υποστελεχωμένο Κ.Υ Πρίνου προς το Νοσοκομείο Καβάλας για την ενίσχυση του μεγάλου νοσηλευτικού ιδρύματος (διαβάστε την ανακοίνωση εδώ).

Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε ο δημοτικός σύμβουλος Θάσου με την Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Χρυσάφης στον αέρα του Radio ENA 90,5.

Σε επικοινωνία του enanews.gr με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Αχιλλέα Γερόπουλο ο ίδιος διέψευσε την συγκεκριμένη καταγγελία κάνοντας λόγο πως σε επίπεδο Π.Ε Καβάλας δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ μεταφορά γιατρού από μονάδα πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας προς το Νοσοκομείο.

Ο κ. Γερόπουλος ωστόσο τάχθηκε υπέρ των μεταφορών γιατρών από μονάδες της Πρωτοβάθμιας στα μεγάλα Νοσοκομεία των πόλεων για την καλυτερη και ομαλότερη λειτουργία των μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων όπως τόνισε σχετικά ο ίδιος.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος στη Θάσο

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, επισκέφτηκε τη Νήσο Θάσο.
Κατά την παρουσία του, το πρωί της Κυριακής χοροστάτησε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίας Θάσου, ενώ μετά το πέρας της πραγματοποίησε Ομιλία στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού με θέμα την συμπλήρωση 30 ετών Πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και αναφορές στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης ως αλησμόνητη πατρίδα του Ελληνισμού, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θάσου από το Θασιακό Σύλλογο Μικράς Ασίας και Ανατολικής Θράκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».

Το πρωί της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης υποδέχθηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμο στο
Γραφείο του όπου συζήτησαν ζητήματα της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης
δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Θάσου και για όλους τους Θάσιους η παρουσία στη Θάσο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμου. Ο μειλίχιος αλλά και μεστός λόγος του Σεβασμιοτάτου μας δίδαξε και άγγιξε τις καρδιές όλων».

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ο Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμος στη Θάσο

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00πμ, μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στον προαύλιο χώρο του ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίας Θάσου, θα πραγματοποιηθεί Ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμου, Ιεράρχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Θασιακός Σύλλογος Μικράς Ασίας και Ανατολικής Θράκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου
Θάσου. Θέματα της Ομιλίας, η συμπλήρωση 30 ετών Πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και αναφορά στη περιοχή της Ανατολικής Θράκης ως αλησμόνητη πατρίδα του Ελληνισμού.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: