Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Δήμος Δράμας | Υποβολή αιτήσεων για Μείωση Δημοτικών Τελών

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί πρόγραμμα μείωσης δημοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ύστερα από σχετικές αποφάσεις που έλαβε το
Δημοτικό Συμβούλιο. Όσοι ήδη έχουν καταθέσει αίτηση και καταβάλλουν μειωμένα τέλη, θα πρέπει να προσέλθουν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, προκειμένου να καταθέσουν εκ νέου δικαιολογητικά για την πραγματοποίηση της σχετικής επικαιροποίησης μέχρι και την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022. Δικαιούχοι σε ποσοστό μείωσης 50% του ενοποιημένου τέλους καθαριότητας – φωτισμού μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ, είναι: οι άποροι, τα ΑμεΑ ή οικογένειες ΑμεΑ με ποσοστό τουλάχιστον 67%, οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι.

Εξαιτίας της πανδημίας και στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού του συγχρωτισμού και κατ’ επέκταση της διασποράς του ιού από τον COVID- 19, παρακαλούμε να προσέρχεστε στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου μας, αποκλειστικά και μόνο με ραντεβού. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2521351131 (Ισόγειο Διοικητηρίου γραφείο 131) καθημερινά από 8.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ. Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, τηρούμε κάθε φορά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Προέδρων Επιμελητηρίου Δράμας-ΕΒΕ Αθηνών

Μνημόνιο συνεργασίας των Δομών τους Στήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων και Θερμοκοιτίδων, υπέγραψαν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου το Επιμελητήριο Δράμας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το πρόγραμμα «Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ήταν το πρώτο που λειτούργησε στη χώρα με σκοπό να στηρίξει τη δημιουργία νέων καινοτόμων επιχειρήσεων και να συμβάλει στη διασύνδεση αγοράς και ανθρώπινου δυναμικού.

Ο επιχειρηματικός επιταχυντής Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας, ο πρώτος που λειτούργησε στην περιφέρεια, απευθύνεται σε φιλόδοξα άτομα ή ομάδες που έχουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και θέλουν να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν το επιχειρηματικό τους σκεπτικό, διαμορφώνοντας μία επιτυχημένη εισαγωγή στην αγορά.

Μέσα από μια απαιτητική διαδικασία, οι μέντορες, οι εκπαιδευτές και οι σύμβουλοι της Δομής υποστηρίζουν τις ομάδες, μειώνοντας τόσο το χρόνο, όσο και τις πιθανότητες λάθους, προφυλάσσοντας τους από μια μελλοντική αποτυχία και διευκολύνοντάς τους σε πιθανή εκθετική ανάπτυξη.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο πρόεδρος ΕΒΕ Αθηνών, Ιωάννης Μπρατάκος και Δράμας, Στέφανος Γεωργιάδης, στον χώρο της Δομής Στήριξης Ωφελουμένων LAB40, στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου Δράμας.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Ξεκινά η κατασκευή του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμπακίου

Την ένταξη χρηματοδότησης του έργου του Γυμνασίου- Λυκείου Καλαμπακίου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ανακοίνωσε ο αναπληρωτης υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, κατά την επίσκεψή του στον Δήμο Δοξάτου Δράμας, το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2021. Το έργο αφορά την κατεδάφιση του παλιού και την ανέγερση νέου κτηριακού συγκροτήματος για το Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμπακίου, προϋπολογισμού 4.950.000 ευρώ. Παράλληλα ανακοινώσε και το έργο στις Πηγές Κεφαλαρίου που αφορά «Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου, στον χώρο και στον χρόνο», προϋπολογισμού 465.690,00 ευρώ.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Στην Π.Ε Δράμας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Στο πλαίσιο επίσκεψης στην Π.Ε Δράμας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αντιπεριφέρεια Δράμας.

Ο κ. Πέτσας πλαισιώνεται από τον βουλευτή Δράμας της Ν.Δ Κων/νο Μπλούχο και τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο.

Αργότερα πρόκειται να κάνει επίσκεψη στον Δήμο Δράμας και στον Δήμο Δοξάτου.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: