ΔΡΑΜΑ

“Γόβα Παρθένα” στην Καβάλα με τη συνεργασία του Ομίλου Ποντίων Χορευτών

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η θεατρική παράσταση Ζωή και κότα με χαβίτσ’ και με κορκότα, ο ίδιος θίασος, με επικεφαλής τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Τάκη Βαμβακίδη, ανεβάζει μια δεύτερη ποντιακή επιθεώρηση με τίτλο Γόβα Παρθένα. Σκοπός της είναι να κάνει τους θεατές να γελάσουν μέχρι δακρύων, αλλά και να έρθουν πιο κοντά στην ποντιακή διάλεκτο ενώ η παράσταση στην Καβάλα πρόκειται να “ανεβεί” την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ.

Τα κείμενα της συγκεκριμένης παράστασης έχει γράψει ο κ. Δημήτρης Πιπερίδης.
Στο έργο παίζουν οι ηθοποιοί: Tάκης Βαμβακίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Έρρικα Νικολαΐδου, Ίνα Τσικοπούλου, Βαγγέλης Ηλιάδης, Γιάννης Ξενιτόπουλος και special guest ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Σχετικά με την υπόθεση του έργου

Η δαιμόνια πόντια γριά Παρθένα (την οποία υποδύεται φυσικά ο Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα… αποθεματικά του οίκου «ευεξίας», που διατηρεί, με τον διευθυντή Μισέλ (Τρύφων Σαμαράς). Ο Μισέλ, μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαΐδου) και τη σαγηνευτική Σιλβί (Ίνα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύουν και τον γιο της Παρθένας, τον Ζορμπά του έρωτα, τον Χάμπο (τον οποίο υποδύεται ο Τάκης Βαμβακίδης). Στην ιστορία εμπλέκονται και δύο δικηγόροι (Βαγγέλης Ηλιάδης και Γιάννης Ξενιτόπουλος) που θα προσπαθήσουν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας ακολασίας!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version