ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές των επιβατών της Germanwings

Βίντεο που αποτυπώνει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν ο πιλότος, Αντρέας Λούμπιτς οδηγήσει στο θάνατο τους 149 επιβάτες της πτήσης 4U9525 της Germanwings, στις 24 Μαρτίου, ισχυρίζονται ότι βρίσκεται στην κατοχή τους, το γαλλικό περιοδικό Paris Match και η γερμανική εφημερίδα Bild.

Το βίντεο ανήκει σε επιβάτη που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση καθώς οι αρχές κατάφεραν να βρουν στα συντρίμμια του αεροσκάφους, το κατεστραμμένο κινητό του, με την κάρτα μνήμης, στην οποία καταγράφηκαν αυτά τα τελευταία δευτερόλεπτα, ανέπαφη.

Οι σκηνές που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με τα δύο διεθνή Μέσα, αποτυπώνουν τη χαοτική κατάσταση που επικράτησε από όταν οι επιβάτες αντιλήφθηκαν πως οδηγούνται ολοταχώς στο θάνατο. Οι άνθρωποι δεν φαίνονται, ωστόσο ακούγονται οι κραυγές αγωνίας και τα ουρλιαχτά τους.

Στο βίντεο οι επιβάτες φέρονται να φωνάζουν , «Θέε μου» σε διαφορετικές γλώσσες , ενώ ύστερα ακούγονταιι περισσότερες από τρεις φορές ένας χτύπος από μεταλλικό αντικείμενο, που πιστεύεται πως είναι το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, στην απέλπιδα προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου.

Προς το τέλος, μετά από ένα ισχυρότατο τράνταγμα ακλουθούν περισσότερα ουρλιαχτά και στη συνέχεια η απόλυτη σιωπή..

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version