ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο. Καβάλα – Πιερικός 1 – 2 | Ηττα πλήγμα για την Καβάλα

Σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς (έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) ο ΑΟΚ δεν πέτυχε τον στόχο του. Έχασε 1-2 από τον Πιερικό στο «Ανθή Καραγιάννη» παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε ειδικά στο 2ο ημίχρονο, απ’ τη στιγμή που δέχτηκε το 2ο γκολ. Παρά την ήττα, το συγκρότημα του Αλεξάντερ Νούρι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν κατώτερη των φιλοξενούμενων. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε τις φάσεις, αλλά δυστυχώς πέτυχε μόνο ένα γκολ!

Απ’ την άλλη πλευρά, ο Πιερικός που δεν είδε δείξει απολύτως τίποτα στο 1ο μισό του ημιχρόνου, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 23ο λεπτό, στην πρώτη του ευκαιρία, μετά από μια έξυπνη «κομπίνα». Το γκολ αυτό «βραχυκύκλωσε» τους παίκτες της Καβάλας, που είχαν μεν την εδαφική υπεροχή αλλά δεν απειλούσαν. Όταν άρχισαν να «κερδίζουν μέτρα» και να γίνεται αισθητή η παρουσία τους στην αντίπαλη εστία, ήρθε μια αντεπίθεση του Πιερικού που έφερε το 2ο γκολ και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του! Οι παίκτες του Βαζάκα αμύνθηκαν αποτελεσματικά, έπαιξαν το αναμενόμενο «θέατρο» με τους τραυματισμούς και τις καθυστερήσεις και κάπως έτσι ήρθε η πιο πικρή ήττα (μέχρι στιγμής) της χρονιάς.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΑΟΚ Παναγιώτη Μασμανίδη.

Οι Συνθέσεις

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Έμπερτ, Αμούρ (71’ Οκάν), Σαμπανίδης, Μπελεβώνης (71’ Μπάουμαν), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Κουκόλης, Μηλιώτης, Γιαλαμίδης, Φωκαϊδης (61’ Ίτσιος), Τόσκας (61’ Κριμιετάς), Ντίνας (52’ Ζαφειράκης), Παπαδόπουλος, Μπουολί (84’ Κανούλας).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version