ΛΗΜΝΟΣ

Αυγενάκης από Λήμνο | Καμία υποχώρηση στα εθνικά θέματα με μεγαλοστομίες και δογματισμούς

Παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και του βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.Τ.Ο. Λήμνου στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης».

Πριν από την έναρξη της τελετής, οι δύο βουλευτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, με τον κ. Αθανασίου να εξάρει το έργο του κ. Αυγενάκη, λέγοντας ότι «έχει βάλει τη σφραγίδα του στο κόμμα μας από τότε που ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα».

Στη συνέχεια, ο κ. Αυγενάκης παρουσίασε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε όλοι μαζί ενώνοντας τον ελληνικό λαό. Να του παρέχουμε προοπτικές βελτίωσης της ζωής του».

Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι εύκολο να κάνει κανείς το λιοντάρι φορώντας στολές παραλλαγής και αμέσως μετά να διαχειρίζεται εθνικές υποχωρήσεις και ήττες. Οι μαγκιές είναι εξαιρετικά εύκολες. Ωστόσο, η εξωτερική πολιτική και η άμυνα χρειάζεται σοβαρότητα, σταθερότητα, υπευθυνότητα, που απουσιάζουν από τον κ. Καμμένο, τον κ. Τσίπρα, τον κ. Κοτζιά και τους λοιπούς της κυβέρνησης», ενώ συμπλήρωσε: «Κορώνες και μεγαλοστομίες δεν χωρούν σε θέματα εξαιρετικά ευαίσθητα. Δεν πρέπει επ’ ουδενί να μπούμε στη διαδικασία των υποχωρήσεων με μεγαλοστομίες, εγκλωβισμένοι σε δογματισμούς, όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση».

Ακούστε την τοποθέτηση του βουλευτή και τη θέση του για Τουρκία και Μακεδονικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.limnosfm100.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version