ΕΚΛΟΓΕΣ

Αρχές Αυγούστου η απόφαση για το νέο δήμαρχο Παγγαίου | Στα δικαστήρια σήμερα Ξουλόγης – Αναστασιάδης

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με τις εκλογές του δήμου Παγγαίου είχαμε σήμερα καθώς το πρωί έγινε η ανάγνωση των ονομάτων των δύο διαδίκων στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Ο λόγος φυσικά είναι η γνωστή διαφορά των δύο συνδυασμών που συμμετείχαν στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου στον Δήμο Παγγαίου, του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Ξουλόγη, που κατέθεσε ένσταση επί του αποτελέσματος της δεύτερης Κυριακής αφού υπάρχουν όπως είπε υπό αμφισβήτιση ψηφοδέλτια και του Φίλιππου Αναστασιάδη, που έκανε αντένσταση, καθώς ήταν ο νικητής των εκλογών.

Η διαδικασία πάντως είχε τυπικό χαρακτήρα, με τους νομικούς των κκ. Ξουλόγη και Αναστασιάδη να καταθέτουν τα υπομνήματά τους στην έδρα. Θα ακολουθήσει η εισήγηση από την δικαστή, ενώ η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του πρώτου δεκαημέρου του Αυγούστου, καθώς την 1η Σεπτέμβρη η νέα διοίκηση αναλαμβάνει τα καθήκοντά της. Υπάρχει πάντως και μετά την έκδοση της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας η δυνατότητα ένστασης και στις δύο πλευρές.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version