Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απο μηδενική βάση ξεκινά η διαπραγμάτευση για την όδευση του ΤΑP

Κάτι παραπάνω από ικανοποίηση αισθάνονται οι τοπικοί φορείς, για το αποτέλεσμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.), υπό την προεδρεία του υπουργού, Γιάννη Μανιάτη και του υφυπουργού, Ασημάκη Παπαγεωργίου, για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου T.A.P.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, είπε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι οι εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων της περιοχής, των Τμημάτων Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, «συνέτριψαν» τα επιχειρήματα των υψηλόβαθμων στελεχών της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, τα οποία εμφανίστηκαν «απροετοίμαστα» στη σύσκεψη.
Η «ομάδα» των αιρετών, των εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων και των αγροτών, είπε ακόμα ο Κ. Σιμιτσής, πέτυχε την επαναδιαπραγμάτευση της πρότασης της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, από μηδενική βάση, για την όδευση του αγωγού μέσα από τα τενάγη και τις άλλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Ωστόσο, η στάση των εκπροσώπων της κοινοπραξίας στη σύσκεψη, δημιούργησε προβληματισμό και επιφυλακτικότητα. Ο συντονισμός της δράσης των φορέων, λοιπόν, κατά του σχεδίου των κατασκευαστών του αγωγού θα συνεχιστεί.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καβάλα | Εργασίες Αντικατάστασης των προβολέων στο “Ανθή Καραγιάννη”

Ο χώρος είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας και στεγάζει εκτός από τα ποδοσφαιρικά τμήματα, σχεδόν όλα τα τμήματα του στίβου, εσωτερικούς χώρους γυμναστηρίων και αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και των φιλοξενούμενων της δομής.

Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν την αποξήλωση των υφιστάμενων προβολέων, την προμήθεια και τοποθέτηση των νέων, την σταθεροποίηση στη σωστή θέση και μέτρηση με ειδικά όργανα όλων των παραμέτρων που αφορούν τη ένταση και την ποιότητα του φωτισμού σε όλα τα σημεία του σταδίου για κατηγορία UEFA LEVEL B, την αντικατάσταση των καλωδίων τροφοδοσίας και όλων των αυτοματισμών που απαιτούνται για την σωστή και ασφαλή λειτουργία τους.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πλατεία Ποταμουδίων | Προχωρούν οι εργασίες αναβάθμισης

Με κανονικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα της πλατείας Ποταμουδίων. Ο βασικός στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την ολοκληρωμένη νοητική, συναισθηματική, κοινωνική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των μικρών παιδιών και των μαθητών του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Η μελέτη περιλαμβάνει Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ, εξεδρών, στεγάστρων και ξύλινων δαπέδων, τοποθέτηση φωτιστικών φυτεύσεις δέντρων και λουλουδιών, δημιουργία τοιχίων, κατασκευή περίφραξης, τοποθέτηση μπαρών στάθμευσης ποδηλάτων και έξυπνων ηλιακών παγκακιών, κατασκευή ελαστικού δαπέδου ασφαλείας, πλακών όδευσης τυφλών και κυκλικών καθισμάτων και κατασκευή ράμπας ΑμΕΑ.

Όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Γούλας μιλώντας στην κάμερα του Ena Channel.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πυρκαγιά στο 37ο χλμ Θεσσαλονίκης-Σερρών – Επί ποδός δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε στο 37ο χλμ Θεσσαλονίκης-Σερρών. Επιχειρούν ήδη αρκετά οχήματα από την Κεντρική Μακεδονία καθώς και από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη αλλά και εναέρια μέσα.

Φωτογραφία από την διαδικτυακή ομάδα του Παληού Καβάλας

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en