Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απο μηδενική βάση ξεκινά η διαπραγμάτευση για την όδευση του ΤΑP

Δημοσιεύτηκε

στις

Κάτι παραπάνω από ικανοποίηση αισθάνονται οι τοπικοί φορείς, για το αποτέλεσμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.), υπό την προεδρεία του υπουργού, Γιάννη Μανιάτη και του υφυπουργού, Ασημάκη Παπαγεωργίου, για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου T.A.P.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, είπε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι οι εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων της περιοχής, των Τμημάτων Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, «συνέτριψαν» τα επιχειρήματα των υψηλόβαθμων στελεχών της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, τα οποία εμφανίστηκαν «απροετοίμαστα» στη σύσκεψη.
Η «ομάδα» των αιρετών, των εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων και των αγροτών, είπε ακόμα ο Κ. Σιμιτσής, πέτυχε την επαναδιαπραγμάτευση της πρότασης της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, από μηδενική βάση, για την όδευση του αγωγού μέσα από τα τενάγη και τις άλλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Ωστόσο, η στάση των εκπροσώπων της κοινοπραξίας στη σύσκεψη, δημιούργησε προβληματισμό και επιφυλακτικότητα. Ο συντονισμός της δράσης των φορέων, λοιπόν, κατά του σχεδίου των κατασκευαστών του αγωγού θα συνεχιστεί.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σύσκεψη φορέων για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στη Θάσο

Δημοσιεύτηκε

στις

Δημοσιεύθηκε στις 5 Ιουλίου 2019 στο ΦΕΚ Απόφαση του πρώην Υπουργού Υγείας κου Ξανθού με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές για τη λειτουργία Μονάδων Τεχνητού Νεφρού σε Κέντρα Υγείας. Με την συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου της Θάσου, κάτι που περιμένουν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι ασθενείς του νησιού.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δεν φαίνεται να επηρεάζει ο “Αντίνοος” την Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Δημοσιεύτηκε

στις

Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος». Ο «Αντίνοος», όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί, θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία Ελευθερίας | Μικρές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένα έργο που προαναγγέλθηκε προ έτους και διορθώνει κάποια από τα προβλήματα της κεντρικής πλατείας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας. Ο ανάδοχος αποκλείει τις περιοχές που θα εργαστεί, τοποθέτησε πλέγμα στην ανατολική κερκίδα στο πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας ενώ Οι εργασίες δεν θα είναι μεγάλης έκτασης αλλά όπως έχει δηλώσει η διοίκηση του Δήμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησε η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Καβάλας. Η Εφαρμογή ξεκίνησε με προειδοποιήσεις αφού οι δημοτικοί αστυνομικοί μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς, τα οποία ήταν γραμμένα και στα αγγλικά, έτσι ώστε να ενημερώσουν τους οδηγούς για το συγκεκριμένο μέτρο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ