Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Απαντήσεις Ντίνου Κλειτσιώτη για τους “ενοικιάζομενους” νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Καβάλας

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστή η συνεργασία της διοίκησης του Νοσοκομείου Καβάλας με κάποιες ιδιωτικές εταιρίες για την στελέχωση του Νοσοκομείου μετά από την αποχώρηση 100 εργαζόμενων (δηλαδή το 10%) λόγω αναστολών.

Μάλιστα το θέμα σχολίασε αρνητικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εκδίδοντας και ανακοίνωση ρίχνοντας αιχμές προς την διοίκηση του Νοσοκομείου (διαβάστε την ανακοίνωση εδώ).

Όπως τόνισε ο κ. Κλειτσιώτης ως απάντηση στα όσα γράφτηκαν η συγκεκριμένη συνεργασία είναι για 3 μήνες και φυσικά γίνεται για να μην παρατηρηθούν προβλήματα στην λειτουργικότητα του Νοσοκομείου.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι εάν θελήσουν όσοι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να επιστρέψουν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο και ο ίδιος δεσμεύεται ότι θα επιστρέψουν κανονικά στην θέση εργασίας τους.

“Επειδή δέχτηκα κριτική για αυτή την ενέργεια, ας μου απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας τι λύσεις έχει να μου προτείνει για να μην υπάρξει πρόβλημα στην λειτουργικότητα του Νοσοκομείου” τόνισε τέλος ο κ. Κλειτσιώτης.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η Θεανώ Φωτίου στην Καβάλα

Τη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, η Βουλευτής Β’ Αθήνας Αν. Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Θεανώ Φωτίου θα επισκεφτεί την Καβάλα, με
σκοπό να συνομιλήσει με φορείς και ανθρώπους του τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και η χώρα γενικότερα, καθώς και να τους
ενημερώσει για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Το πρόγραμμα της κ. Θ. Φωτίου είναι το εξής:

10.30 π.μ. Επίσκεψη στο Κέντρο Πρόνοιας Α.Μ.Θ

11:30 π.μ. Επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καβάλας.

12:30 μ.μ. Συνάντηση με το Δήμαρχο Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη

19:00 μ.μ. Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» που διοργανώνει στο καφέ Chocolat στο Εμπορικό Κέντρο Καβάλας η Νομαρχιακή
Επιτροπή και το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Καβάλας.

Δηλώσεις θα γίνουν μετά το τέλος της συνάντησης με το Δήμαρχο Καβάλας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Καβάλα, 19/10/2021
Η Νομαρχιακή Επιτροπή
ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Καπνού του Δήμου Καβάλας

Το Μουσείο Καπνού του Δήμου Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη του χειμερινού ωραρίου για το 2021- 2022, κατά τις ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 16:00.
Δίνεται η δυνατότητα για επισκέψεις εκτός ωραρίου λειτουργίας ( Σάββατο- Κυριακή), μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού (15 ατόμων και άνω) και για τον λόγο αυτό οι
ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το προσωπικό του Μουσείου, στα τηλέφωνα 2510223344 – 2510223351 και να ορίζουν το ραντεβού τους, τουλάχιστον τρεις
ημέρες πριν.

Παράλληλα, ενημερώνει το κοινό ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών από τον ιό SARS-Cov-2 και τηρείται πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις έντονες βροχοπτώσεις

Πραγματοποίησα σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ.Ανδρέα Λυκουρέντζο, στον οποίο εξέθεσα τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις προ ημερών στην περιοχή μας.
Ο κ. Λυκουρέντζος με διαβεβαίωσε ότι οι αναγγελίες για τις ζημίες στις καλλιέργειες καλαμποκιού, σταφυλιών, σόγιας και βιομηχανικής τομάτας ήδη οριστικοποιήθηκαν, με τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ να παραλαμβάνουν τις δηλώσεις, ενώ τα συνεργεία του Οργανισμού θα προχωρήσουν άμεσα στο έργο των εκτιμήσεων.
Επιπλέον, έθιξα και το ζήτημα της υποστελέχωσης του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Καβάλα και ζήτησα να ενισχυθεί με πρόσθετο έκτακτο προσωπικό, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι αυξημένες λειτουργικές ανάγκες, κάτι που έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Λυκουρέντζο για το ενδιαφέρον που πάντα επιδεικνύει καθώς και για την ικανοποίηση του αιτήματός μου αναφορικά με το ζήτημα της στελέχωσης του Υποκαταστήματος της περιοχής μας προς εξυπηρέτηση των Καβαλιωτών παραγωγών.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: