ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαλλάσσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο αιρετούς του Δήμου Παγγαίου

Με χθεσινοβραδινή ανάρτηση του ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης κάνει γνωστή την απαλλακτική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου όσον αφορά τις δηλώσεις πόθεν έσχες προηγούμενων ετών, αιρετών του ίδιου δήμου.

Επιρρίπτει ευθύνες στον καταγγέλλοντα, πρώην Δήμαρχο Β. Ξουλόγη. Η ανάρτηση του κ. Αναστασιάδη αναφέρει: «Αθωωτική και η απόφαση του Πενταμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου για τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και τους δημοτικούς συμβούλους. Μια ακόμα προσπάθεια του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ξουλόγη να σπιλώσει ονόματα και υπολήψεις έπεσε στο κενό !

Μετά την πολύμηνη ταλαιπωρία πολλών αιρετών και υπηρεσιών, με παραστάσεις και καταθέσεις ενώπιον των αρμοδίων οργάνων και αρχών, κατόπιν σχετικής πειθαρχικής αναφοράς- καταγγελίας υποβληθείσας από τον κ. Βασίλειο Ξουλόγη , το πειθαρχικό συμβούλιο του άρθρου 234 του Ν. 3852/2010 στο οποίο είχε παραπεμφθεί η υπόθεση από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο και ενώπιον του οποίου κλήθηκαν να παραστούν και να απολογηθούν στις 22 Μαρτίου 2017 ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και 26 ακόμη Δημοτικοί Σύμβουλοι, όλων των παρατάξεων με απόφασή του απαλλάσσει όλους τους εγκαλούμενους από κάθε ευθύνη αφού όπως αποδείχτηκε υποβλήθηκαν νόμιμα και εμπρόθεσμα στις ορισθείσες εκ του νόμου αρμόδιες αρχές τόσο οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όσο και οι δηλώσεις οικονομικών συμφερόντων ενώ για την “πολυσυζητημένη” μη ανάρτηση των παραπάνω δηλώσεων στο διαδίκτυο δεν υφίσταται πειθαρχική ή άλλου είδους ευθύνη των καταγγελλόμενων!

Πειθαρχικές αναφορές, μηνύσεις, καταγγελίες , όλα για το θεαθήναι! Ευτυχώς έχει γίνει αντιληπτή από την κοινωνία μας η συνειδητή και σκόπιμη διαπόμπευση προσώπων και η βιομηχανία εγκλήσεων που τείνει να δημιουργηθεί ! Ίσως πλέον ήρθε η στιγμή να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία μας από καταγγελίες που τελικά αποδεικνύονται αβάσιμες και μεθοδευμένες».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version